Devizahitel

Szabó József - Devizahitel

A büntetőjog lényege, hogy a közösségellenes, társadalomra veszélyes cselekmények elkövetőt felelősségre vonják, és amennyiben cselekményük gondatlanságra vagy szándékosságra vezethető vissza megbüntetik. Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el. A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a csalás különösen jelentős kárt okoz."

Épp 15 éve, hogy a devizahitelezés a gépjármű kölcsönökkel elindult hazánkban. 2004-ben már jelzálog kölcsönöknél is megjelent a devizaalapú, a deviza elszámolású hitel. A lakosság nyolc év alatt 10.000 milliárd forint összegű kölcsönt vett fel, nagyrészt azért mert megtévesztették, becsapták. Félrevezették az árfolyamkockázattal, a kamatok változtathatóságával, és (állítólag) az árfolyamréssel kapcsolatban. A lakosságnak okozott kár több ezer milliárd forint.

Tények, adatok, összefüggések, egymásnak ellentmondó állítások; a bankrendszer megtévesztései; bírósági ítéletek valótlanságai. A könyv tartalma egy tényleges ügyészségi feljelentés.

Már jóval többről van szó, mint hogy néhány bank tisztességtelen, törvénytelen szerződést kötött. Bűncselekmény történt? Megfelelően működik az igazságszolgáltatás? Ez ügyben a társadalomnak kell döntést hoznia. Az ítéletet a társadalom mondja ki. Ha mi, akik elszenvedjük az egészet, nem tesszük ezt meg, megteszik majd az utódaink, esetleg csak évtizedekkel később.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Devizahitel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Devizahitel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  466 gr
  ISBN:
  9789631264425
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688822 / 1159543  TAGS:
  Online Devizahitel ebook, könyvet Devizahitel FB2, Download Devizahitel PDF , Download Devizahitel MOBI, Online Devizahitel könyvet, ingyenes letöltések Devizahitel IPhone, Online könyvet Devizahitel PDF, ingyenes Devizahitel DJVU, ingyenes letöltések Devizahitel TXT, letöltések Devizahitel RTF, Online Devizahitel FB2 , e-könyvet Devizahitel letöltések TXT, ingyenes Devizahitel letöltések könyvet, e-könyvet Devizahitel download MOBI, letöltések Devizahitel IPad, olvas Devizahitel MOBI, olvas Devizahitel DOC, ingyenes Devizahitel AWZ, Download e-könyvet Devizahitel iPad , ingyenes Devizahitel DJVU, Download Devizahitel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Devizahitel DVD, olvas Devizahitel TXT, Book Devizahitel letöltések DJVU, Devizahitel letöltések könyvet ingyenes, Devizahitel letöltések könyvet pdf ingyenes, Devizahitel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Devizahitel pdf ingyenes, Devizahitel letöltések könyvet epub ingyenes, Devizahitel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply