Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig)


A modern design szép, funkcionális, egyéni, stílusos, értékálló és még megfizethető is. Előfordult, hogy egykor túl avantgárdnak vélték a használhatóság rovására, de mára elismerés és csodálat övezi a merész ötletet, az eredetiséget, amely életrehívója lett egy új formának. A gyűjtők még csak most fedeznek fel bizonyos tárgyakat, mintha eddig nem ismerték volna fel tervezőik mesterségbeli tudását, a forma művészetét és szerepét. Judith Miller Design című, szép kiállítású albuma tökéletes kézzikönyv a tapasztalt vagy a kezdő gyűjtő számára. Bemutatja az egyes korszakok meghatározó tervezőit és az általuk létrehozott, mára keresett, nagyra értékelt tárgyakat: bútorokat, fém- és üvegtárgyakat, kermámiákat, amelyeket nagyszerű fotókon csodálhatunk meg. A szép kiaállítású illusztrációkon kívül ötletek, tanácsok, árlisták segítik a tájékozódót. A különlegességnek számító műtárgykalauz gondosan összeválogatott képanyaggal illusztrálva tartalmazza egy-egy tárgyról azokat az ismereteket, amelyekre a gyűjtőnek vagy az érdeklődőnek feltétlenül szüksége van. Corbusier a 20. század Chippendale-je? Charles Eames az új Duncan Phyfe? A Design című műtárgykalauz lapjain minden érdeklődő megtalálja a választ.A Könyv Magyarul!


Letöltések Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Kiadó:
  Geopen Kiadó
  Oldalak száma:
  304
  Kötés:
  kemény kötés
  Súly:
  2000 gr
  ISBN:
  0349001729924
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  SL#2105182607  TAGS:
  Online Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) ebook, könyvet Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) FB2, Download Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) PDF , Download Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) MOBI, Online Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) könyvet, ingyenes letöltések Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) IPhone, Online könyvet Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) PDF, ingyenes Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) DJVU, ingyenes letöltések Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) TXT, letöltések Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) RTF, Online Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) FB2 , e-könyvet Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) letöltések TXT, ingyenes Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) letöltések könyvet, e-könyvet Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) download MOBI, letöltések Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) IPad, olvas Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) MOBI, olvas Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) DOC, ingyenes Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) AWZ, Download e-könyvet Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) iPad , ingyenes Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) DJVU, Download Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) DVD, olvas Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) TXT, Book Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) letöltések DJVU, Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) letöltések könyvet ingyenes, Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) letöltések könyvet pdf ingyenes, Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) pdf ingyenes, Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) letöltések könyvet epub ingyenes, Design (A forma művészete a 19. század végétől napjainkig) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply