Demonglass – Démonüveg – Keménykötés


Sophie Mercer azt hiszi magáról, hogy boszorkány, és ezért került be a Hex Hallba, a kiskorú prodigiumok (vagyis boszorkányok, alakváltók és tündérek) javítóintézetébe, de rájön a családi titokra, és arra, hogy Archer Cross, aki iránt gyöngéd érzelmeket táplál, A Szem ügynöke. Azé a csoportosulásé, aminek egyetlen célja, hogy a prodigiumokat eltöröljék a föld színéről.
Kiderül az is, hogy Sophie a világon élő két démon egyike a másik démon az apja. De ami még ennél is rosszabb, hogy olyan varázserő birtokába került, ami életveszéllyel fenyegeti a szeretteit. Ezért úgy dönt, hogy Londonba megy, és aláveti magát a Megfosztásnak, annak a veszélyes rituálénak, ami során vagy a varázserejét veszti el örökre, vagy az életét.
De amikor Angliába érkezik, megdöbbentő felfedezést tesz. Kiderül, hogy az új lakótársai is démonok. Valaki démonokat ébreszt, méghozzá azzal a hátsószándékkal, hogy felhasználja az erejüket és nem biztos, hogy jó célokra. Eközben A Szem Archer Cross segítségével tovább vadászik Sophie-ra, de Sophie már nem érez a fiú iránt semmit. Vagy mégis?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Demonglass – Démonüveg – Keménykötés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Demonglass – Démonüveg – Keménykötés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789633738740
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2571420 / 1140130
  Series:


  TAGS:
  Online Demonglass – Démonüveg – Keménykötés ebook, könyvet Demonglass – Démonüveg – Keménykötés FB2, Download Demonglass – Démonüveg – Keménykötés PDF , Download Demonglass – Démonüveg – Keménykötés MOBI, Online Demonglass – Démonüveg – Keménykötés könyvet, ingyenes letöltések Demonglass – Démonüveg – Keménykötés IPhone, Online könyvet Demonglass – Démonüveg – Keménykötés PDF, ingyenes Demonglass – Démonüveg – Keménykötés DJVU, ingyenes letöltések Demonglass – Démonüveg – Keménykötés TXT, letöltések Demonglass – Démonüveg – Keménykötés RTF, Online Demonglass – Démonüveg – Keménykötés FB2 , e-könyvet Demonglass – Démonüveg – Keménykötés letöltések TXT, ingyenes Demonglass – Démonüveg – Keménykötés letöltések könyvet, e-könyvet Demonglass – Démonüveg – Keménykötés download MOBI, letöltések Demonglass – Démonüveg – Keménykötés IPad, olvas Demonglass – Démonüveg – Keménykötés MOBI, olvas Demonglass – Démonüveg – Keménykötés DOC, ingyenes Demonglass – Démonüveg – Keménykötés AWZ, Download e-könyvet Demonglass – Démonüveg – Keménykötés iPad , ingyenes Demonglass – Démonüveg – Keménykötés DJVU, Download Demonglass – Démonüveg – Keménykötés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Demonglass – Démonüveg – Keménykötés DVD, olvas Demonglass – Démonüveg – Keménykötés TXT, Book Demonglass – Démonüveg – Keménykötés letöltések DJVU, Demonglass – Démonüveg – Keménykötés letöltések könyvet ingyenes, Demonglass – Démonüveg – Keménykötés letöltések könyvet pdf ingyenes, Demonglass – Démonüveg – Keménykötés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Demonglass – Démonüveg – Keménykötés pdf ingyenes, Demonglass – Démonüveg – Keménykötés letöltések könyvet epub ingyenes, Demonglass – Démonüveg – Keménykötés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply