Demokrácia

Claus-Peter Huttler - Demokrácia

Mi MICSODA 48. Demokrácia: A demokrácia bölcsője az ókori Görögország. A kötet a kezdeti törvényalkotástól napjainkig kíséri végig a demokratikus eszmék fejlődésének alakulását, felmutatja a demokrácia és a diktatúra közötti különbséget, beszél az alapvető és emberi jogokról, s arról, hogy miért fontos megvédenünk és tevékenyen támogatnunk a demokráciát.
Kalózok-Az ókori Róma DVD: A Mi MICSODA ismeretterjesztő filmsorozat Kalózok című része a kalózkodás aranykorába vezet el bennünket. A film bemutatja a tenger farkasainak mindennapjait, törvényeit és szabályait. Megtudhatjuk, mióta léteznek kalózok, és mi vezetett valakit arra, hogy tengeri rabló legyen. Hol éltek a kalózok? Milyen öltözéket viseltek? Mit jelentett a kalózlobogó? A filmből még az is kiderül, hogy léteztek női kalózok is! Mindezt kedves animációs figurák teszik változatossá a gyerekek számára.
A DVD-n szereplő másik epizód időutazás vissza az ókori Rómába. Egy római fiú egy napját követjük, így bepillantást nyerünk, milyen volt az élet Rómában 2000 évvel ezelőtt. Hogyan öltözködtek a rómaiak? Voltak-e iskolák? Mit ettek? Mekkora volt a Római Birodalom? A film mindezekre választ ad, és ismerteti a hadsereg felépítését, elbeszéli Julius Caesar történetét, és beavat a gladiátorviadalok véres történetébe is. Ebben a Mi MICSODA filmben életre kel az ókori Róma világa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Demokrácia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Demokrácia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  520 gr
  ISBN:
  9789639657632
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206055 / 1061852
  Series:


  TAGS:
  Online Demokrácia ebook, könyvet Demokrácia FB2, Download Demokrácia PDF , Download Demokrácia MOBI, Online Demokrácia könyvet, ingyenes letöltések Demokrácia IPhone, Online könyvet Demokrácia PDF, ingyenes Demokrácia DJVU, ingyenes letöltések Demokrácia TXT, letöltések Demokrácia RTF, Online Demokrácia FB2 , e-könyvet Demokrácia letöltések TXT, ingyenes Demokrácia letöltések könyvet, e-könyvet Demokrácia download MOBI, letöltések Demokrácia IPad, olvas Demokrácia MOBI, olvas Demokrácia DOC, ingyenes Demokrácia AWZ, Download e-könyvet Demokrácia iPad , ingyenes Demokrácia DJVU, Download Demokrácia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Demokrácia DVD, olvas Demokrácia TXT, Book Demokrácia letöltések DJVU, Demokrácia letöltések könyvet ingyenes, Demokrácia letöltések könyvet pdf ingyenes, Demokrácia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Demokrácia pdf ingyenes, Demokrácia letöltések könyvet epub ingyenes, Demokrácia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply