Dash és Lily – Kihívások könyve


Kétféle ember létezik: aki imádja a karácsonyt, és aki szívből gyűlöli. Dash az utóbbi csoporthoz tartozik, ám úgy tűnik, ez a karácsony más lesz, mint a többi: egy könyvesboltban – kedvenc írója műveinek szomszédságában – egy piros noteszt talál. A füzetke eredeti gazdája, Lily, aki rajong a karácsony minden szépségéért, különös rejtvényeket agyalt ki a szerencsés megtalálónak. Dash úgy dönt, belemegy a játékba. Elkezdik egymásnak küldözgetni a piros noteszt különböző kihívásokkal, mégpedig csodabogár rokonok és barátok segítségével. Hiszen idén úgyis mindketten szülők nélkül maradtak karácsonykor: az övék az élet és New York! És hogy Lily és Dash végül összetalálkoznak-e? Elég-e a szerelemhez, ha két vadidegen – egy morcos és egy lelkes – egy piros notesz lapjain levelezget egymással? Aki tudni szeretné, olvassa el, milyen kihívásoknak kell megfelelniük, hogy erre egyáltalán esélyük legyen, és közben merüljön el a városok városának ünnepi forgatagában!

Ezt a könyvet 12-18 éves gyerekek számára ajánljuk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Dash és Lily – Kihívások könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dash és Lily – Kihívások könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  280
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789634101000
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2647289 / 1151543
  Translator:


  TAGS:
  Online Dash és Lily – Kihívások könyve ebook, könyvet Dash és Lily – Kihívások könyve FB2, Download Dash és Lily – Kihívások könyve PDF , Download Dash és Lily – Kihívások könyve MOBI, Online Dash és Lily – Kihívások könyve könyvet, ingyenes letöltések Dash és Lily – Kihívások könyve IPhone, Online könyvet Dash és Lily – Kihívások könyve PDF, ingyenes Dash és Lily – Kihívások könyve DJVU, ingyenes letöltések Dash és Lily – Kihívások könyve TXT, letöltések Dash és Lily – Kihívások könyve RTF, Online Dash és Lily – Kihívások könyve FB2 , e-könyvet Dash és Lily – Kihívások könyve letöltések TXT, ingyenes Dash és Lily – Kihívások könyve letöltések könyvet, e-könyvet Dash és Lily – Kihívások könyve download MOBI, letöltések Dash és Lily – Kihívások könyve IPad, olvas Dash és Lily – Kihívások könyve MOBI, olvas Dash és Lily – Kihívások könyve DOC, ingyenes Dash és Lily – Kihívások könyve AWZ, Download e-könyvet Dash és Lily – Kihívások könyve iPad , ingyenes Dash és Lily – Kihívások könyve DJVU, Download Dash és Lily – Kihívások könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dash és Lily – Kihívások könyve DVD, olvas Dash és Lily – Kihívások könyve TXT, Book Dash és Lily – Kihívások könyve letöltések DJVU, Dash és Lily – Kihívások könyve letöltések könyvet ingyenes, Dash és Lily – Kihívások könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Dash és Lily – Kihívások könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dash és Lily – Kihívások könyve pdf ingyenes, Dash és Lily – Kihívások könyve letöltések könyvet epub ingyenes, Dash és Lily – Kihívások könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply