Daniel Stein, tolmács

Ljudmila Ulickaja - Daniel Stein, tolmács

„Én annyiszor kaptam ajándékba az életemet, hogy már nem is volt az enyém, és odaadtam. Mert már egyáltalán nem engem illetett. Értsd meg, én nem bánom, hogy szerzetesi fogadalmat tettem; igent mondtam, és Isten segedelmével életem végéig szerzetesként fogok élni."
Daniel Stein lengyel zsidó menekült, aki szinte gyerekként a Gestapo tolmácsa lesz a megszállt Litvániában, közben életét kockáztatva zsidókat szöktet a gettóból, aztán partizánnak áll, majd a háború után egy krakkói kolostorban szerzetesi fogadalmat tesz, hogy néhány év múlva Izraelbe utazzon; föltett szándéka, hogy ott az őskeresztény közösségek mintájára föléleszti Jakab, az Úr testvére Egyházát. Egész élete csupa hit, csupa szeretet, csupa szolgálat. Ám egy idealistának a Szentföldön sincs könnyű dolga, a világ mindenütt a maga módján bánik az idealistákkal…
Keresztények, zsidók, arabok, hívők és hitetlenek, boldogtalanok és megszállottak – Ulickaja kimeríthetetlennek tűnő fantáziával és emberismerettel népesíti be regényében a Daniel Steint körülvevő világot a huszadik század második felének történelmi forgatagában és hétköznapjaiban. Ulickaja lebilincselően mesél, a mese azonban nem fedi el a nyugtalanító kérdéseket sem. És az író válasza mindig egy hős sorsa: ezúttal Daniel testvéré, aki tolmácsként „nyelveken szól", emberként fáradhatatlanul keresi és meg is találja a fényt – önmagában is, a világban is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Daniel Stein, tolmács ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Daniel Stein, tolmács ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  518
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  760 gr
  ISBN:
  9789631426724
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2202462 / 1057296
  Fordító:


  TAGS:
  Online Daniel Stein, tolmács ebook, könyvet Daniel Stein, tolmács FB2, Download Daniel Stein, tolmács PDF , Download Daniel Stein, tolmács MOBI, Online Daniel Stein, tolmács könyvet, ingyenes letöltések Daniel Stein, tolmács IPhone, Online könyvet Daniel Stein, tolmács PDF, ingyenes Daniel Stein, tolmács DJVU, ingyenes letöltések Daniel Stein, tolmács TXT, letöltések Daniel Stein, tolmács RTF, Online Daniel Stein, tolmács FB2 , e-könyvet Daniel Stein, tolmács letöltések TXT, ingyenes Daniel Stein, tolmács letöltések könyvet, e-könyvet Daniel Stein, tolmács download MOBI, letöltések Daniel Stein, tolmács IPad, olvas Daniel Stein, tolmács MOBI, olvas Daniel Stein, tolmács DOC, ingyenes Daniel Stein, tolmács AWZ, Download e-könyvet Daniel Stein, tolmács iPad , ingyenes Daniel Stein, tolmács DJVU, Download Daniel Stein, tolmács e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Daniel Stein, tolmács DVD, olvas Daniel Stein, tolmács TXT, Book Daniel Stein, tolmács letöltések DJVU, Daniel Stein, tolmács letöltések könyvet ingyenes, Daniel Stein, tolmács letöltések könyvet pdf ingyenes, Daniel Stein, tolmács pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Daniel Stein, tolmács pdf ingyenes, Daniel Stein, tolmács letöltések könyvet epub ingyenes, Daniel Stein, tolmács ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply