Dani a nagy családerdőben

Zalán Tibor - Dani a nagy családerdőben

"Az ablakszárnyak kitárulnak, a két kék holdparipa, hátán a kisfiúval és Holdherceggel, hangtalanul röppen ki a kert fölé. Egy pillanatra megállnak, majd szédítő sebességgel röpülni kezdenek az ismeretlen, sötét horizont felé.
– Jaj, már repülünk is… juj, nagyon félek… hé, már nem is félek… ó, hiszen ez olyan jó… nem is hiszem el, hogy repülök… pedig repülök… repülök… haza! – ujjong föl Daniban az öröm, és szemeit az éjszakai föld szentjánosbogarai felé meresztve, hangosan felnevet, és csak nevet, és csak nevet megállíthatatlanul…"
Álom és valóság fonódik össze Zalán Tibor regényében. A klasszikus meseelemeket megcsillantva, mintegy vázként használva, egy modern, ropogósan friss szöveget olvashatunk. Van három próba, van jó tündér és van gonosz. De a szereplők a mai gyerekek nyelvén beszélnek. És nincs mesterkéltség, finomkodás.
Zalán Tibor érti, szereti a gyermeklelket, már-már lélekbúvárként közelít a finom, kényes kérdésekhez, mágikus teret épít, odacsalogat,tanít,megnyugtat, megnevettet, és… szabadon enged.

A történetet Keszeg Ágnes egyedi, kollázs technikával készült illusztrációi kísérik, és vezetnek be a Nagy Családerdő mágikus Birodalmába.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Dani a nagy családerdőben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Dani a nagy családerdőben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  154
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789639820128
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2205971 / 1061751  TAGS:
  Online Dani a nagy családerdőben ebook, könyvet Dani a nagy családerdőben FB2, Download Dani a nagy családerdőben PDF , Download Dani a nagy családerdőben MOBI, Online Dani a nagy családerdőben könyvet, ingyenes letöltések Dani a nagy családerdőben IPhone, Online könyvet Dani a nagy családerdőben PDF, ingyenes Dani a nagy családerdőben DJVU, ingyenes letöltések Dani a nagy családerdőben TXT, letöltések Dani a nagy családerdőben RTF, Online Dani a nagy családerdőben FB2 , e-könyvet Dani a nagy családerdőben letöltések TXT, ingyenes Dani a nagy családerdőben letöltések könyvet, e-könyvet Dani a nagy családerdőben download MOBI, letöltések Dani a nagy családerdőben IPad, olvas Dani a nagy családerdőben MOBI, olvas Dani a nagy családerdőben DOC, ingyenes Dani a nagy családerdőben AWZ, Download e-könyvet Dani a nagy családerdőben iPad , ingyenes Dani a nagy családerdőben DJVU, Download Dani a nagy családerdőben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Dani a nagy családerdőben DVD, olvas Dani a nagy családerdőben TXT, Book Dani a nagy családerdőben letöltések DJVU, Dani a nagy családerdőben letöltések könyvet ingyenes, Dani a nagy családerdőben letöltések könyvet pdf ingyenes, Dani a nagy családerdőben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Dani a nagy családerdőben pdf ingyenes, Dani a nagy családerdőben letöltések könyvet epub ingyenes, Dani a nagy családerdőben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply