Cukor-kreml


2028-ban járunk ismét, Az opricsnyik egy napja világában, amelyről ezúttal teljes körképet kapunk. A Rettegett Iván-i rémuralmat a nemzeti giccsel egyesítő, "újjászületett" Oroszország már túl van a vörös és szürke "zavaros időkön". Most a Nagy Falat építi, mely elkeríti az országot a külső ellenségektől, főként a megvetett Nyugat szabadosságától. Közben az Uralkodó vezetésével a titkos rendőrség és az opricsnyikgárda kemény harcot vív a belső ellenség ellen. Szorokin bámulatos fantáziával és nyelvi leleménnyel festi elénk ennek a riasztó, a középkori cárizmus, a kommunizmus és a fasizmus egynémely borzalmait már újraegyesítő, de egyelőre még viszonylag szelíd – édeskés és giccses – diktatúrának egy-egy szeletét: a Nagy Fal építésének egy napját, a szexre kiéhezett Uralkodónő ábrándozását, egy kocsmát, ahol a "hóhérok" épp megvitatják a vesszőzés és a korbácsolás előnyeit és hátrányait, egy nyilvánosházat, melyben az állami opricsnyik urat kényeztetik a leányok, egy ellenzéki gúnyirat szerzőjének kegyetlen kihallgatását, egy ellenzéki összejövetelt, melynek tagjai kábítószer hatása alatt álmukban farkassá válva darabokra szaggatják az Uralkodót és hozzátartozóit – s végül megjelenik Komjaga, az első kötet főhőse is, miután Papát, az opricsnyikok vezetőjét letartóztatták. S ki tudja, mi következik, miután Oroszország újra felbolydult, mert elfogyott a gáz?A Könyv Magyarul!


Letöltések Cukor-kreml ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Cukor-kreml ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  210
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789636931766
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2201601 / 1056186
  Series:


  TAGS:
  Online Cukor-kreml ebook, könyvet Cukor-kreml FB2, Download Cukor-kreml PDF , Download Cukor-kreml MOBI, Online Cukor-kreml könyvet, ingyenes letöltések Cukor-kreml IPhone, Online könyvet Cukor-kreml PDF, ingyenes Cukor-kreml DJVU, ingyenes letöltések Cukor-kreml TXT, letöltések Cukor-kreml RTF, Online Cukor-kreml FB2 , e-könyvet Cukor-kreml letöltések TXT, ingyenes Cukor-kreml letöltések könyvet, e-könyvet Cukor-kreml download MOBI, letöltések Cukor-kreml IPad, olvas Cukor-kreml MOBI, olvas Cukor-kreml DOC, ingyenes Cukor-kreml AWZ, Download e-könyvet Cukor-kreml iPad , ingyenes Cukor-kreml DJVU, Download Cukor-kreml e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Cukor-kreml DVD, olvas Cukor-kreml TXT, Book Cukor-kreml letöltések DJVU, Cukor-kreml letöltések könyvet ingyenes, Cukor-kreml letöltések könyvet pdf ingyenes, Cukor-kreml pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Cukor-kreml pdf ingyenes, Cukor-kreml letöltések könyvet epub ingyenes, Cukor-kreml ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply