Csóva

Papp Dénes - Csóva

Papp Dénes 1980-ban született, Prügyön töltötte gyermekkorát és kisiskolás éveit, Nyíregyházán középiskolába járt, Miskolcon egyetemre. Több éve publikál folyóiratokban tanulmányt, elbeszélést, verset. Dalszerző, a KISAVAS zenekar frontembere. Vedlés című verseskötetét követően ez a második könyve, amely az elmúlt tizenöt év prózai munkáinak válogatott gyűjteménye. A kötet különböző, sajátosan kísérletező írásokat fog össze, és a szövegvilág hasonlóságai mentén igyekszik megképezni egy olyan lehetséges olvasói utat, amelyen az a lélek színeváltozásai a teljesség érzete felé irányulhatnak. Az írói pozícióváltások, az elbeszélői szerepváltások a szövegek fő jellegzetességei, amely váltakozások sajátos ritmust adnak az olvasásnak. Egyes írások a mese elemeivel dolgoznak, a gyermek világából merítenek (A vízköpő és a tűzfújó, Egy pulcsi története, A Nyilason, Esti mese). A további szövegek több, egymást metsző gondolati halmaz körül csoportosíthatók. Vannak, amelyek ismert világunk határain és a normalitás kérdése körül szerveződnek (Körmök és agancsok, Fáklya úr), mások szociográf elemekkel tűzdelve szélsőséges emberi helyzeteket jelenítenek meg (Szocreál, Törődöm, Szomorú, Hazatérés, Miskolci bronzkarikák). Akad, mely utópisztikus társadalomkritikaként hat (Az üreglakók), de találunk krimire emlékeztető írást (Ügynökök) is. Némely szöveg a realisztikus ábrázolásmódot helyezi előtérbe, míg mások a viszonylagosság mentén, éppen a bizonyosság hiányával igyekeznek hatni. A gyűjtemény végére két olyan írás került, ahol a történet szerepét az elbeszélés aktusa veszi át (Füstkarton, A feledékeny emberek betegesek). A különös karakterek, az átsugárzó remények, a félelmek, bánat és öröm hangjai az ezredforduló nemzedékének lelkületéről szólnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csóva ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csóva ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  122
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  152 gr
  ISBN:
  9786155721175
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706977 / 1169569  TAGS:
  Online Csóva ebook, könyvet Csóva FB2, Download Csóva PDF , Download Csóva MOBI, Online Csóva könyvet, ingyenes letöltések Csóva IPhone, Online könyvet Csóva PDF, ingyenes Csóva DJVU, ingyenes letöltések Csóva TXT, letöltések Csóva RTF, Online Csóva FB2 , e-könyvet Csóva letöltések TXT, ingyenes Csóva letöltések könyvet, e-könyvet Csóva download MOBI, letöltések Csóva IPad, olvas Csóva MOBI, olvas Csóva DOC, ingyenes Csóva AWZ, Download e-könyvet Csóva iPad , ingyenes Csóva DJVU, Download Csóva e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csóva DVD, olvas Csóva TXT, Book Csóva letöltések DJVU, Csóva letöltések könyvet ingyenes, Csóva letöltések könyvet pdf ingyenes, Csóva pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csóva pdf ingyenes, Csóva letöltések könyvet epub ingyenes, Csóva ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply