Csomagolás és design


A SCOLAR DESIGN SOROZAT újabb, hasznos tagja pompás kirakata az új és innovatív, valamint a klasszikus csomagolási módoknak. A bemutatott – számos területet felölelő – tervek a mellékelt stancformák alapján könnyen meg is valósíthatók. A kötet értékes ötletekkel szolgál tervezőgratikusok, formatervezői tanulmányokat folytató diákok és olyan szakemberek számára, akik nem csupán ihletet szeretnének meríteni, hanem meg is akarják érteni az elkészítéshez szükséges technikákat. Az illusztrációk szétbontják a bemutatott termékeket, és elénk tárják szerkezetüket, így aztán reprodukálhatjuk, átalakíthatjuk és akár tovább is fejleszthetjük őket.

A MELLÉKELT CD-n szerkeszthető formában találhatók meg a bemutatott stancminták. A könyvben szereplő tervek különféle csomagolásokat, reklámkiadványokat, CD- és DVD-borítókat, meghívókat, levélpapírokat és még sok érdekes nyomtatott terméket tárnak elénk. A felvonultatott ötleteket bárki önállóan is kivitelezheti, nincs szükség bonyolult gyártási vagy mérnöki ismeretekre, sem speciális anyagok alkalmazására.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csomagolás és design ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csomagolás és design ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  930 gr
  ISBN:
  9789632440057
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2090757 / 1011015
  Series:


  TAGS:
  Online Csomagolás és design ebook, könyvet Csomagolás és design FB2, Download Csomagolás és design PDF , Download Csomagolás és design MOBI, Online Csomagolás és design könyvet, ingyenes letöltések Csomagolás és design IPhone, Online könyvet Csomagolás és design PDF, ingyenes Csomagolás és design DJVU, ingyenes letöltések Csomagolás és design TXT, letöltések Csomagolás és design RTF, Online Csomagolás és design FB2 , e-könyvet Csomagolás és design letöltések TXT, ingyenes Csomagolás és design letöltések könyvet, e-könyvet Csomagolás és design download MOBI, letöltések Csomagolás és design IPad, olvas Csomagolás és design MOBI, olvas Csomagolás és design DOC, ingyenes Csomagolás és design AWZ, Download e-könyvet Csomagolás és design iPad , ingyenes Csomagolás és design DJVU, Download Csomagolás és design e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csomagolás és design DVD, olvas Csomagolás és design TXT, Book Csomagolás és design letöltések DJVU, Csomagolás és design letöltések könyvet ingyenes, Csomagolás és design letöltések könyvet pdf ingyenes, Csomagolás és design pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csomagolás és design pdf ingyenes, Csomagolás és design letöltések könyvet epub ingyenes, Csomagolás és design ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply