Csokoládé

Joanne Harris - Csokoládé

Titokzatos fiatal nő, Vianne Rocher költözik a kislányával Lansquenet-be, és megnyitja "csokoládézóját" – a parányi kávézóval kombinált csokoládéboltot. A zárkózott falusiak gyanakodva figyelik az új lakót, aki színes ruhákat hord, mosolyog, és mindenkihez van egy kedves szava. Különösen Reynaud atya szemét csípi a jövevény. A templomból épp rálát a boltra, amelynek vidám kirakatában hívogatóan sorakoznak a nyalánkságok – csupa-csupa földi hívság és csábítás. Ki ez a ledér nőszemély, akinek nincs férje, és – ó, irgalom atyja, ne hagyj el! – nem jár misére?

Ám a kíváncsiság legyőzi az ellenérzést, a falusiak egyre gyakrabban néznek be a boltba, ahol Vianne csalhatatlan érzékkel, személyre szabottan választja ki a megfelelő édességet mindenki számára, ahol elsuttoghatók a titkok, megszellőztethetők a sérelmek, átélhetők az álmok…

A felháborodott plébános úgy látja, a jövevény súlyos veszélyt jelent a nyájára. Bűnösnek nyilvánítja az áruját – a simogatóan lágy, érzékien finom, buja illatokkal terhes csokoládét -, és a faluban kitör a viszály. Amikor pedig Vianne nem átall húsvétra csokoládéfesztivált szervezni, a falu egész közösségét megosztja a háborúság…

A regényből nagy sikerű film készült Juliette Binoche, Johnny Depp, Judi Dench és Alfred Molina főszereplésével.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csokoládé ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csokoládé ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  408
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  336 gr
  ISBN:
  9789634330523
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2699831 / 1166193
  Translator:


  TAGS:
  Online Csokoládé ebook, könyvet Csokoládé FB2, Download Csokoládé PDF , Download Csokoládé MOBI, Online Csokoládé könyvet, ingyenes letöltések Csokoládé IPhone, Online könyvet Csokoládé PDF, ingyenes Csokoládé DJVU, ingyenes letöltések Csokoládé TXT, letöltések Csokoládé RTF, Online Csokoládé FB2 , e-könyvet Csokoládé letöltések TXT, ingyenes Csokoládé letöltések könyvet, e-könyvet Csokoládé download MOBI, letöltések Csokoládé IPad, olvas Csokoládé MOBI, olvas Csokoládé DOC, ingyenes Csokoládé AWZ, Download e-könyvet Csokoládé iPad , ingyenes Csokoládé DJVU, Download Csokoládé e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csokoládé DVD, olvas Csokoládé TXT, Book Csokoládé letöltések DJVU, Csokoládé letöltések könyvet ingyenes, Csokoládé letöltések könyvet pdf ingyenes, Csokoládé pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csokoládé pdf ingyenes, Csokoládé letöltések könyvet epub ingyenes, Csokoládé ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply