Csillagjegyelemzés – Az Ikrek

Barta Judit - Csillagjegyelemzés - Az Ikrek

Az embert ősidők óta foglalkoztatja, hogy valamilyen módon fellebbentse a fátylat a jövőről. A világ minden részében akadtak, akik próbálták megfejteni a titkot. Azt a titkot, melyet elsősorban az emberben kell keresni. Ez a könyv nem a hagyományosan értelmezett "horoszkópos könyv". Nem az volt az elsődleges cél, hogy elárulja, a csillagok állása szerint mit rejteget előlünk a jövő, mely napon mire számítsunk, mitől óvakodjunk. Más megközelítésből enged bepillantást a jövőbe. Tulajdonságainkat, reakcióinkat, érzelmeinket erőteljesen befolyásolja jó néhány tényező: a csillagjegyünk és aszcendensünk, a bolygók elhelyezkedése születésünk időpontjában. Hatással van életünkre, jellemünkre, életszemléletünkre az is, hogy szüleinktől milyen nevet kaptunk, vagy életünk során milyen nevet, neveket vettünk föl. Aki ismeri önmagát, sőt jól ismeri önmagát, az tudja, hogy születésekor milyen tulajdonságokat kapott az égiektől, azok segítségével mit képes elérni élete során. Képes szembenézni bármilyen szituációval, élethelyzettel. Kikövetkeztetheti, hogy egy adott eseményt hogyan él meg érzelmileg, milyen reakciókat válthat ki belőle, mit fog tenni vagy mitől zárkózik el. így, bár közvetve, de a jövőről is képet kapunk. Ugyanez vonatkozik arra a helyzetre is, amikor nem önmagunkról, hanem a környezetünkben élő, felbukkanó emberekről van szó. Ha tudunk róluk néhány dolgot, sokkal hamarabb megismerhetjük jellemüket, azt az arcukat, melyet a szemünkkel nem láthatunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillagjegyelemzés – Az Ikrek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillagjegyelemzés – Az Ikrek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789639936775
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206737 / 1062582  TAGS:
  Online Csillagjegyelemzés – Az Ikrek ebook, könyvet Csillagjegyelemzés – Az Ikrek FB2, Download Csillagjegyelemzés – Az Ikrek PDF , Download Csillagjegyelemzés – Az Ikrek MOBI, Online Csillagjegyelemzés – Az Ikrek könyvet, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – Az Ikrek IPhone, Online könyvet Csillagjegyelemzés – Az Ikrek PDF, ingyenes Csillagjegyelemzés – Az Ikrek DJVU, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – Az Ikrek TXT, letöltések Csillagjegyelemzés – Az Ikrek RTF, Online Csillagjegyelemzés – Az Ikrek FB2 , e-könyvet Csillagjegyelemzés – Az Ikrek letöltések TXT, ingyenes Csillagjegyelemzés – Az Ikrek letöltések könyvet, e-könyvet Csillagjegyelemzés – Az Ikrek download MOBI, letöltések Csillagjegyelemzés – Az Ikrek IPad, olvas Csillagjegyelemzés – Az Ikrek MOBI, olvas Csillagjegyelemzés – Az Ikrek DOC, ingyenes Csillagjegyelemzés – Az Ikrek AWZ, Download e-könyvet Csillagjegyelemzés – Az Ikrek iPad , ingyenes Csillagjegyelemzés – Az Ikrek DJVU, Download Csillagjegyelemzés – Az Ikrek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – Az Ikrek DVD, olvas Csillagjegyelemzés – Az Ikrek TXT, Book Csillagjegyelemzés – Az Ikrek letöltések DJVU, Csillagjegyelemzés – Az Ikrek letöltések könyvet ingyenes, Csillagjegyelemzés – Az Ikrek letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – Az Ikrek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillagjegyelemzés – Az Ikrek pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – Az Ikrek letöltések könyvet epub ingyenes, Csillagjegyelemzés – Az Ikrek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply