Csillagjegyelemzés – A szűz

Barta Judit - Csillagjegyelemzés - A szűz

Az embert ősidők óta foglalkoztatja, hogy valamilyen módon fellebbentse a fátylat a jövőről. A világ minden részében akadtak, akik próbálták megfejteni a titkot. Azt a titkot, melyet elsősorban az emberben kell keresni. Ez a könyv nem a hagyományosan értelmezett "horoszkópos könyv". Nem az volt az elsődleges cél, hogy elárulja, a csillagok állása szerint mit rejteget előlünk a jövő, mely napon mire számítsunk, mitől óvakodjunk. Más megközelítésből enged bepillantást a jövőbe. Tulajdonságainkat, reakcióinkat, érzelmeinket erőteljesen befolyásolja jó néhány tényező: a csillagjegyünk és aszcendensünk, a bolygók elhelyezkedése születésünk időpontjában. Hatással van életünkre, jellemünkre, életszemléletünkre az is, hogy szüleinktől milyen nevet kaptunk, vagy életünk során milyen nevet, neveket vettünk föl. Aki ismeri önmagát, sőt jól ismeri önmagát, az tudja, hogy születésekor milyen tulajdonságokat kapott az égiektől, azok segítségével mit képes elérni élete során. Képes szembenézni bármilyen szituációval, élethelyzettel. Kikövetkeztetheti, hogy egy adott eseményt hogyan él meg érzelmileg, milyen reakciókat válthat ki belőle, mit fog tenni vagy mitől zárkózik el. így, bár közvetve, de a jövőről is képet kapunk. Ugyanez vonatkozik arra a helyzetre is, amikor nem önmagunkról, hanem a környezetünkben élő, felbukkanó emberekről van szó. Ha tudunk róluk néhány dolgot, sokkal hamarabb megismerhetjük jellemüket, azt az arcukat, melyet a szemünkkel nem láthatunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillagjegyelemzés – A szűz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillagjegyelemzés – A szűz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789639936805
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206689 / 1062528  TAGS:
  Online Csillagjegyelemzés – A szűz ebook, könyvet Csillagjegyelemzés – A szűz FB2, Download Csillagjegyelemzés – A szűz PDF , Download Csillagjegyelemzés – A szűz MOBI, Online Csillagjegyelemzés – A szűz könyvet, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A szűz IPhone, Online könyvet Csillagjegyelemzés – A szűz PDF, ingyenes Csillagjegyelemzés – A szűz DJVU, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A szűz TXT, letöltések Csillagjegyelemzés – A szűz RTF, Online Csillagjegyelemzés – A szűz FB2 , e-könyvet Csillagjegyelemzés – A szűz letöltések TXT, ingyenes Csillagjegyelemzés – A szűz letöltések könyvet, e-könyvet Csillagjegyelemzés – A szűz download MOBI, letöltések Csillagjegyelemzés – A szűz IPad, olvas Csillagjegyelemzés – A szűz MOBI, olvas Csillagjegyelemzés – A szűz DOC, ingyenes Csillagjegyelemzés – A szűz AWZ, Download e-könyvet Csillagjegyelemzés – A szűz iPad , ingyenes Csillagjegyelemzés – A szűz DJVU, Download Csillagjegyelemzés – A szűz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A szűz DVD, olvas Csillagjegyelemzés – A szűz TXT, Book Csillagjegyelemzés – A szűz letöltések DJVU, Csillagjegyelemzés – A szűz letöltések könyvet ingyenes, Csillagjegyelemzés – A szűz letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – A szűz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillagjegyelemzés – A szűz pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – A szűz letöltések könyvet epub ingyenes, Csillagjegyelemzés – A szűz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply