Csillagjegyelemzés – A Skorpió

Barta Judit - Csillagjegyelemzés - A Skorpió

Az embert ősidők óta foglalkoztatja, hogy valamilyen módon fellebbentse a fátylat a jövőről. A világ minden részében akadtak, akik próbálták megfejteni a titkot. Azt a titkot, melyet elsősorban az emberben kell keresni. Ez a könyv nem a hagyományosan értelmezett "horoszkópos könyv". Nem az volt az elsődleges cél, hogy elárulja, a csillagok állása szerint mit rejteget előlünk a jövő, mely napon mire számítsunk, mitől óvakodjunk. Más megközelítésből enged bepillantást a jövőbe. Tulajdonságainkat, reakcióinkat, érzelmeinket erőteljesen befolyásolja jó néhány tényező: a csillagjegyünk és aszcendensünk, a bolygók elhelyezkedése születésünk időpontjában. Hatással van életünkre, jellemünkre, életszemléletünkre az is, hogy szüléinktől milyen nevet kaptunk, vagy életünk során milyen nevet, neveket vettünk föl. Aki ismeri önmagát, sőt jól ismeri önmagát, az tudja, hogy születésekor milyen tulajdonságokat kapott az égiektől, azok segítségével mit képes elérni élete során. Képes szembenézni bármilyen szituációval, élethelyzettel. Kikövetkeztetheti, hogy egy adott eseményt hogyan él meg érzelmileg, milyen reakciókat válthat ki belőle, mit fog tenni vagy mitől zárkózik el. így, bár közvetve, de a jövőről is képet kapunk. Ugyanez vonatkozik arra a helyzetre is, amikor nem önmagunkról, hanem a környezetünkben élő, felbukkanó emberekről van szó. Ha tudunk róluk néhány dolgot, sokkal hamarabb megismerhetjük jellemüket, azt az arcukat, melyet a szemünkkel nem láthatunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillagjegyelemzés – A Skorpió ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillagjegyelemzés – A Skorpió ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789639936867
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206688 / 1062529  TAGS:
  Online Csillagjegyelemzés – A Skorpió ebook, könyvet Csillagjegyelemzés – A Skorpió FB2, Download Csillagjegyelemzés – A Skorpió PDF , Download Csillagjegyelemzés – A Skorpió MOBI, Online Csillagjegyelemzés – A Skorpió könyvet, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Skorpió IPhone, Online könyvet Csillagjegyelemzés – A Skorpió PDF, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Skorpió DJVU, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Skorpió TXT, letöltések Csillagjegyelemzés – A Skorpió RTF, Online Csillagjegyelemzés – A Skorpió FB2 , e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Skorpió letöltések TXT, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Skorpió letöltések könyvet, e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Skorpió download MOBI, letöltések Csillagjegyelemzés – A Skorpió IPad, olvas Csillagjegyelemzés – A Skorpió MOBI, olvas Csillagjegyelemzés – A Skorpió DOC, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Skorpió AWZ, Download e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Skorpió iPad , ingyenes Csillagjegyelemzés – A Skorpió DJVU, Download Csillagjegyelemzés – A Skorpió e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Skorpió DVD, olvas Csillagjegyelemzés – A Skorpió TXT, Book Csillagjegyelemzés – A Skorpió letöltések DJVU, Csillagjegyelemzés – A Skorpió letöltések könyvet ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Skorpió letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Skorpió pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Skorpió pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Skorpió letöltések könyvet epub ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Skorpió ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply