Csillagjegyelemzés – A Mérleg

Barta Judit - Csillagjegyelemzés - A Mérleg

Az embert ősidők óta foglalkoztatja, hogy valamilyen módon fellebbentse a fátylat a jövőről. A világ minden részében akadtak, akik próbálták megfejteni a titkot. Azt a titkot, melyet elsősorban az emberben kell keresni. Ez a könyv nem a hagyományosan értelmezett "horoszkópos könyv". Nem az volt az elsődleges cél, hogy elárulja, a csillagok állása szerint mit rejteget előlünk a jövő, mely napon mire számítsunk, mitől óvakodjunk. Más megközelítésből enged bepillantást a jövőbe. Tulajdonságainkat, reakcióinkat, érzelmeinket erőteljesen befolyásolja jó néhány tényező: a csillagjegyünk és aszcendensünk, a bolygók elhelyezkedése születésünk időpontjában. Hatással van életünkre, jellemünkre, életszemléletünkre az is, hogy szüleinktől milyen nevet kaptunk, vagy életünk során milyen nevet, neveket vettünk föl. Aki ismeri önmagát, sőt jól ismeri önmagát, az tudja, hogy születésekor milyen tulajdonságokat kapott az égiektől, azok segítségével mit képes elérni élete során. Képes szembenézni bármilyen szituációval, élethelyzettel. Kikövetkeztetheti, hogy egy adott eseményt hogyan él meg érzelmileg, milyen reakciókat válthat ki belőle, mit fog tenni vagy mitől zárkózik el. így, bár közvetve, de a jövőről is képet kapunk. Ugyanez vonatkozik arra a helyzetre is, amikor nem önmagunkról, hanem a környezetünkben élő, felbukkanó emberekről van szó. Ha tudunk róluk néhány dolgot, sokkal hamarabb megismerhetjük jellemüket, azt az arcukat, melyet a szemünkkel nem láthatunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillagjegyelemzés – A Mérleg ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillagjegyelemzés – A Mérleg ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789639936812
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206679 / 1062519  TAGS:
  Online Csillagjegyelemzés – A Mérleg ebook, könyvet Csillagjegyelemzés – A Mérleg FB2, Download Csillagjegyelemzés – A Mérleg PDF , Download Csillagjegyelemzés – A Mérleg MOBI, Online Csillagjegyelemzés – A Mérleg könyvet, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Mérleg IPhone, Online könyvet Csillagjegyelemzés – A Mérleg PDF, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Mérleg DJVU, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Mérleg TXT, letöltések Csillagjegyelemzés – A Mérleg RTF, Online Csillagjegyelemzés – A Mérleg FB2 , e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Mérleg letöltések TXT, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Mérleg letöltések könyvet, e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Mérleg download MOBI, letöltések Csillagjegyelemzés – A Mérleg IPad, olvas Csillagjegyelemzés – A Mérleg MOBI, olvas Csillagjegyelemzés – A Mérleg DOC, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Mérleg AWZ, Download e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Mérleg iPad , ingyenes Csillagjegyelemzés – A Mérleg DJVU, Download Csillagjegyelemzés – A Mérleg e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Mérleg DVD, olvas Csillagjegyelemzés – A Mérleg TXT, Book Csillagjegyelemzés – A Mérleg letöltések DJVU, Csillagjegyelemzés – A Mérleg letöltések könyvet ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Mérleg letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Mérleg pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Mérleg pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Mérleg letöltések könyvet epub ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Mérleg ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply