Csillagjegyelemzés – A Halak

Barta Judit - Csillagjegyelemzés - A Halak

Az embert ősidők óta foglalkoztatja, hogy valamilyen módon fellebbentse a fátylat a jövőről. A világ minden részében akadtak, akik próbálták megfejteni a titkot. Azt a titkot, melyet elsősorban az emberben kell keresni. Ez a könyv nem a hagyományosan értelmezett "horoszkópos könyv". Nem az volt az elsődleges cél, hogy elárulja, a csillagok állása szerint mit rejteget előlünk a jövő, mely napon mire számítsunk, mitől óvakodjunk. Más megközelítésből enged bepillantást a jövőbe. Tulajdonságainkat, reakcióinkat, érzelmeinket erőteljesen befolyásolja jó néhány tényező: a csillagjegyünk és aszcendensünk, a bolygók elhelyezkedése születésünk időpontjában. Hatással van életünkre, jellemünkre, életszemléletünkre az is, hogy szüleinktől milyen nevet kaptunk, vagy életünk során milyen nevet, neveket vettünk föl. Aki ismeri önmagát, sőt jól ismeri önmagát, az tudja, hogy születésekor milyen tulajdonságokat kapott az égiektől, azok segítségével mit képes elérni élete során. Képes szembenézni bármilyen szituációval, élethelyzettel. Kikövetkeztetheti, hogy egy adott eseményt hogyan él meg érzelmileg, milyen reakciókat válthat ki belőle, mit fog tenni vagy mitől zárkózik el. így, bár közvetve, de a jövőről is képet kapunk. Ugyanez vonatkozik arra a helyzetre is, amikor nem önmagunkról, hanem a környezetünkben élő, felbukkanó emberekről van szó. Ha tudunk róluk néhány dolgot, sokkal hamarabb megismerhetjük jellemüket, azt az arcukat, melyet a szemünkkel nem láthatunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillagjegyelemzés – A Halak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillagjegyelemzés – A Halak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789639936850
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206685 / 1062525  TAGS:
  Online Csillagjegyelemzés – A Halak ebook, könyvet Csillagjegyelemzés – A Halak FB2, Download Csillagjegyelemzés – A Halak PDF , Download Csillagjegyelemzés – A Halak MOBI, Online Csillagjegyelemzés – A Halak könyvet, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Halak IPhone, Online könyvet Csillagjegyelemzés – A Halak PDF, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Halak DJVU, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Halak TXT, letöltések Csillagjegyelemzés – A Halak RTF, Online Csillagjegyelemzés – A Halak FB2 , e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Halak letöltések TXT, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Halak letöltések könyvet, e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Halak download MOBI, letöltések Csillagjegyelemzés – A Halak IPad, olvas Csillagjegyelemzés – A Halak MOBI, olvas Csillagjegyelemzés – A Halak DOC, ingyenes Csillagjegyelemzés – A Halak AWZ, Download e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Halak iPad , ingyenes Csillagjegyelemzés – A Halak DJVU, Download Csillagjegyelemzés – A Halak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillagjegyelemzés – A Halak DVD, olvas Csillagjegyelemzés – A Halak TXT, Book Csillagjegyelemzés – A Halak letöltések DJVU, Csillagjegyelemzés – A Halak letöltések könyvet ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Halak letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Halak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillagjegyelemzés – A Halak pdf ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Halak letöltések könyvet epub ingyenes, Csillagjegyelemzés – A Halak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply