Csillagfényszövők

Szélesi Sándor - Csillagfényszövők

Szigeti Dorka édesapja a számítógépe mellett ül, és éppen egy fantasy könyv címlapján dolgozik, amikor egy különleges fényjelenségtől kísérve egy pillanat alatt eltűnik.
Dorka igazi Megfigyelő, a világ csodáinak szemlélője, ezért aztán nem lepődik meg, amikor pár héttel később budapesti lakásukban a hálószoba ajtaja nem az előtérbe vezet át, hanem a képzelet mágikus dimenzióiba. A lány kíváncsian belép a rá váró hihetetlen mesevilágba, és ott ragad. Mivel azt hiszi, hogy az édesapja is ide került, elhatározza, hogy felkutatja és majd együtt tér vele haza. Világjárásai közben királynője lesz egy országnak, parancsolója egy griffhadseregnek, új családra tesz szert, és megismerkedik a mindenség legfontosabb lényeivel: a csillagfényszövőkkel. Kiderül számára, hogy a feladat nem csupán édesapja megtalálása, hanem valami sokkal-sokkal nagyobb baj elhárítása.
De vajon van-e annyi kitartása, fantáziája, ereje egy tizenhárom éves kislánynak, amennyivel megmentheti az egész világot?A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillagfényszövők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillagfényszövők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  276
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9786155632075
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682667 / 1157987  TAGS:
  Online Csillagfényszövők ebook, könyvet Csillagfényszövők FB2, Download Csillagfényszövők PDF , Download Csillagfényszövők MOBI, Online Csillagfényszövők könyvet, ingyenes letöltések Csillagfényszövők IPhone, Online könyvet Csillagfényszövők PDF, ingyenes Csillagfényszövők DJVU, ingyenes letöltések Csillagfényszövők TXT, letöltések Csillagfényszövők RTF, Online Csillagfényszövők FB2 , e-könyvet Csillagfényszövők letöltések TXT, ingyenes Csillagfényszövők letöltések könyvet, e-könyvet Csillagfényszövők download MOBI, letöltések Csillagfényszövők IPad, olvas Csillagfényszövők MOBI, olvas Csillagfényszövők DOC, ingyenes Csillagfényszövők AWZ, Download e-könyvet Csillagfényszövők iPad , ingyenes Csillagfényszövők DJVU, Download Csillagfényszövők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillagfényszövők DVD, olvas Csillagfényszövők TXT, Book Csillagfényszövők letöltések DJVU, Csillagfényszövők letöltések könyvet ingyenes, Csillagfényszövők letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillagfényszövők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillagfényszövők pdf ingyenes, Csillagfényszövők letöltések könyvet epub ingyenes, Csillagfényszövők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply