Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval

John Green - Csillagainkban a hiba - Filmes borítóval

A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni.
A CSILLAGAINKBAN A HIBA mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen mű, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.

EGYMILLIÓ ELADOTT PÉLDÁNY!

,,Ez már majdnem zseniális… A CSILLAGAINKBAN A HIBA szerelmi történet, a kortárs amerikai szépirodalom egyik legbecsületesebb, legmeghatóbb könyve, ugyanakkor félelmetesen intelligens, bátor és szomorú egzisztencialista tragédia".
TIME

,,Ettől a könyvtől megszakad az olvasó szíve… nem azért, mert elkopik, hanem mert addig nő és dagad, amíg meg nem hasad."
THE ATLANTIC

,,Történet két fehérizzásban létező kamaszról, akik sokáig fognak élni az olvasók emlékezetében."
PEOPLE
,,Szellemesebb, karcosabb LOVE STORY a net nemzedékének"
FAMILY CIRCLE

JOHN GREEN többszörösen díjazott, nemzetközi hírű bestseller-író. John és testvére, Hank, közösen írják a Vlog-fivérek (you.tube/com.vlogbrothers) blogot. Te is csatlakozhatsz John sokmilliónyi követőjéhez a twitteren (@realjohngreen), a tumblr-en (fishingboatproceeds.tumblr.com), vagy meglátogathatod a honlapját (johngreenbooks.com)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789636899172
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2494971 / 1113355
  Translator:


  TAGS:
  Online Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval ebook, könyvet Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval FB2, Download Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval PDF , Download Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval MOBI, Online Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval könyvet, ingyenes letöltések Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval IPhone, Online könyvet Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval PDF, ingyenes Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval DJVU, ingyenes letöltések Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval TXT, letöltések Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval RTF, Online Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval FB2 , e-könyvet Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval letöltések TXT, ingyenes Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval letöltések könyvet, e-könyvet Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval download MOBI, letöltések Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval IPad, olvas Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval MOBI, olvas Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval DOC, ingyenes Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval AWZ, Download e-könyvet Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval iPad , ingyenes Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval DJVU, Download Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval DVD, olvas Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval TXT, Book Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval letöltések DJVU, Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval letöltések könyvet ingyenes, Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval pdf ingyenes, Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval letöltések könyvet epub ingyenes, Csillagainkban a hiba – Filmes borítóval ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply