Csillag

Clara Royer - Csillag

Ethel, a fiatal francia grafikusnő úgy tudja, hogy magyar zsidó származású. Egy furcsa véletlennek köszönhetően felfedezi, hogy családja történetébe kitalált szálak szövődtek. Minden jel arra mutat, hogy nagymamája, a mindenkinél jobban szeretett Marie, akire egész identitását felépítette, hazudott neki. Vajon azért, hogy érdekesebb életet kreáljon magának, mint a saját élete volt, vagy más, ennél titokzatosabb okokból? Ethel lázasan kutatni kezd, de nagyanyja, aki válaszolhatna kérdéseire, már Alzheimer-kórral küszködik, és meg sem ismeri Csillagot, ahogy unokáját szólította magyarul. Az önmagával, a szerelemmel és párkapcsolataival is vívódó Ethel nyomozása során egymásba fonódó sorstörténetek bontakoznak ki üldöztetéssel, háborúval, elnyomással, meneküléssel, a sehovatartozás gyötrelmeivel, családi titkokkal, szenvedélyekkel, szerelmekkel és árulásokkal. A Csillag egy hazugság története, amely máshova vezet, mint gondolnánk.
Clara Royer első regényét magyar származású nagymamájának ajánlja, aki gyökereitől rég elszakadva, távolra vetődve az Óhazától, Csillagomnak szólította unokáját, pedig már elfelejtett magyarul. Marie alakját ő ihlette a 2011-ben magyar címmel megjelent könyvben, amellyel a fiatal szerző berobbant a kortárs francia irodalomba, és a megindító történet meseszövésével, sajátosan új nyelvhasználatával elismerő kritikai visszhangot vívott ki magának. Clara Royer egyetemi oktató, kutatási területe a két világháború közötti magyar irodalom.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillag ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillag ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9786155331039
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236289 / 1091050
  Translator:


  TAGS:
  Online Csillag ebook, könyvet Csillag FB2, Download Csillag PDF , Download Csillag MOBI, Online Csillag könyvet, ingyenes letöltések Csillag IPhone, Online könyvet Csillag PDF, ingyenes Csillag DJVU, ingyenes letöltések Csillag TXT, letöltések Csillag RTF, Online Csillag FB2 , e-könyvet Csillag letöltések TXT, ingyenes Csillag letöltések könyvet, e-könyvet Csillag download MOBI, letöltések Csillag IPad, olvas Csillag MOBI, olvas Csillag DOC, ingyenes Csillag AWZ, Download e-könyvet Csillag iPad , ingyenes Csillag DJVU, Download Csillag e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillag DVD, olvas Csillag TXT, Book Csillag letöltések DJVU, Csillag letöltések könyvet ingyenes, Csillag letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillag pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillag pdf ingyenes, Csillag letöltések könyvet epub ingyenes, Csillag ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply