Csillag az éjszakában


Egy dráma: Tavaszi szél, egy kórusjáték: A temető megindul, egy rövid karácsonyjáték: Csillag az éjszakában és két töredékben fellelhető színpadra szánt szöveg: Előjáték és A lélek útja, ismertünk Wass Albert drámaírói tevékenységéből mindaddig, amíg nem sikerült átkutatni a hagyatékot. Szinte bizonyosra vehető, hogy a töredékek elkészült színpadi művek részletei, ám a történelem szeszélyei folyamán ugyanarra a sorsra jutottak, mint az Erdélyi Helikon 1937-es drámapályázatára írt és az igényes bíráló bizottság által bemutatásra javasolt Emberé a munka című darab, azaz eltűntek. A megmaradtak közül a Tavaszi szél emelkedik ki a maga jellegzetesen Wass Albert-i fogantatásával, erős társadalomkritikai élével, hiszen a szereplők jellemével, a kiélezett drámai helyzetekkel egyértelműen az egykori úri magyar világ felelőtlen képviselőit bírálja. A darab ősbemutatójára 1944 karácsonyán került volna sor Budapesten, a Nemzeti Színházban, ám a háborús helyzet miatt az előadás elmaradt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csillag az éjszakában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csillag az éjszakában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  161
  Cover:
  DELUXE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789633540046
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231808 / 1086398
  Series:


  TAGS:
  Online Csillag az éjszakában ebook, könyvet Csillag az éjszakában FB2, Download Csillag az éjszakában PDF , Download Csillag az éjszakában MOBI, Online Csillag az éjszakában könyvet, ingyenes letöltések Csillag az éjszakában IPhone, Online könyvet Csillag az éjszakában PDF, ingyenes Csillag az éjszakában DJVU, ingyenes letöltések Csillag az éjszakában TXT, letöltések Csillag az éjszakában RTF, Online Csillag az éjszakában FB2 , e-könyvet Csillag az éjszakában letöltések TXT, ingyenes Csillag az éjszakában letöltések könyvet, e-könyvet Csillag az éjszakában download MOBI, letöltések Csillag az éjszakában IPad, olvas Csillag az éjszakában MOBI, olvas Csillag az éjszakában DOC, ingyenes Csillag az éjszakában AWZ, Download e-könyvet Csillag az éjszakában iPad , ingyenes Csillag az éjszakában DJVU, Download Csillag az éjszakában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csillag az éjszakában DVD, olvas Csillag az éjszakában TXT, Book Csillag az éjszakában letöltések DJVU, Csillag az éjszakában letöltések könyvet ingyenes, Csillag az éjszakában letöltések könyvet pdf ingyenes, Csillag az éjszakában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csillag az éjszakában pdf ingyenes, Csillag az éjszakában letöltések könyvet epub ingyenes, Csillag az éjszakában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply