Csihi-puhi és kerek perec

Lackfi János - Csihi-puhi és kerek perec

A tizennégy részes mesekönyvsorozat helyszíne a Dombontúli Lakópark, ahol mindig történik valami. Csigalassú Biztibácsi vigyáz az épülő házakra, amelyekbe mindig új állatcsalád költözik, elsőként a kiselefánt, Akác, majd sorban a többiek, a teknős, a zsiráf, az egér, a majom, és többi társuk. Együtt játszanak tűzoltósat, vonatosat, együtt csónakáznak a patakban, és persze együtt is csobbannak bele a vízbe, együtt keresik a titkos átjárót, és a közös játékok során mindannyian jó barátok lesznek. Az utolsó kötetben pedig az is kiderül, hová vezet a titkos átjáró A kötetek mindegyikéhez ajándék plüssállat jár, így a gyerekek is részesei lehetnek a kalandoknak, és eljátszhatják a mesét.

Aktuális rész ismertetője:
Kőris, a teknős nem vacakol, nem szöszöl és nem piszmog. Éppen összegyűjt egy halom mindenféle gallyat és ágat, mert azokkal lehet igazán jó csihi-puhit játszani. Csakhogy a fűrészeléshez kellene egy jó barát, akinek rettentő sok foga van.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csihi-puhi és kerek perec ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csihi-puhi és kerek perec ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789630986649
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2694622 / 1163788
  Series:


  TAGS:
  Online Csihi-puhi és kerek perec ebook, könyvet Csihi-puhi és kerek perec FB2, Download Csihi-puhi és kerek perec PDF , Download Csihi-puhi és kerek perec MOBI, Online Csihi-puhi és kerek perec könyvet, ingyenes letöltések Csihi-puhi és kerek perec IPhone, Online könyvet Csihi-puhi és kerek perec PDF, ingyenes Csihi-puhi és kerek perec DJVU, ingyenes letöltések Csihi-puhi és kerek perec TXT, letöltések Csihi-puhi és kerek perec RTF, Online Csihi-puhi és kerek perec FB2 , e-könyvet Csihi-puhi és kerek perec letöltések TXT, ingyenes Csihi-puhi és kerek perec letöltések könyvet, e-könyvet Csihi-puhi és kerek perec download MOBI, letöltések Csihi-puhi és kerek perec IPad, olvas Csihi-puhi és kerek perec MOBI, olvas Csihi-puhi és kerek perec DOC, ingyenes Csihi-puhi és kerek perec AWZ, Download e-könyvet Csihi-puhi és kerek perec iPad , ingyenes Csihi-puhi és kerek perec DJVU, Download Csihi-puhi és kerek perec e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csihi-puhi és kerek perec DVD, olvas Csihi-puhi és kerek perec TXT, Book Csihi-puhi és kerek perec letöltések DJVU, Csihi-puhi és kerek perec letöltések könyvet ingyenes, Csihi-puhi és kerek perec letöltések könyvet pdf ingyenes, Csihi-puhi és kerek perec pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csihi-puhi és kerek perec pdf ingyenes, Csihi-puhi és kerek perec letöltések könyvet epub ingyenes, Csihi-puhi és kerek perec ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply