Cseréld le a szüleidet!

Claude Ponti - Cseréld le a szüleidet!

Lackfi János bravúros fordításában jelenik meg ez a humoros, különleges gyerekkönyv. Garantált szórakozás a család aprajának és nagyjának.

Melyik gyerek ne mondta volna már elégedetlenségében, hogy világgá megy? Pedig van jobb megoldás! Csak válasszon ki ebből a vicces, rajzos szülőkatalógusból egy új, sokkal jobb apát és anyát.

Lássuk a lényeget! Ha valakinek a szülei lomhák és zsibbasztóak, az agyára mennek, állandóan piszkálják, zsebpénzt nem adnak, viszont tapadnak rá, mint a bogáncs – CSERÉLJE LE ŐKET!

Ha valakinek a szülei röfögényesek, nyálszuttyogósak, locsifecsegősek, takonypócosak, és közben van képük azt mondani, hogy ő igenis egyen kulturáltan – CSERÉLJE LE ŐKET!

A megrendelés egyszerű: a gyerek kiválasztja a könyvből azt a típusú szülőt, amelyik tetszik neki, kitölti az utolsó oldalon található megrendelő lapot, és postára adja.

VADIÚJ SZÜLŐK érkeznek 48 órán belül, miközben a régi, megunt páros elszállításra kerül. Érdemes sietni a rendeléssel, mert az Eldobható, a Nyugis és a Túlélő modell már fogyóban van. Extra kiegészítők is igényelhetők: a vállra szerelhető párnázott ülés, a láthatatlansági öv és a szabadon turkálható gigahűtőszekrény az idei év bestsellerei.

FIGYELEM! Az eredeti szülőket a csereszülők esetleges megrongálódásától függetlenül első szóra haladéktalanul visszaszolgáltjuk.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Cseréld le a szüleidet! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Cseréld le a szüleidet! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  46
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  486 gr
  ISBN:
  9789639905917
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2687993 / 1159257
  Translator:


  TAGS:
  Online Cseréld le a szüleidet! ebook, könyvet Cseréld le a szüleidet! FB2, Download Cseréld le a szüleidet! PDF , Download Cseréld le a szüleidet! MOBI, Online Cseréld le a szüleidet! könyvet, ingyenes letöltések Cseréld le a szüleidet! IPhone, Online könyvet Cseréld le a szüleidet! PDF, ingyenes Cseréld le a szüleidet! DJVU, ingyenes letöltések Cseréld le a szüleidet! TXT, letöltések Cseréld le a szüleidet! RTF, Online Cseréld le a szüleidet! FB2 , e-könyvet Cseréld le a szüleidet! letöltések TXT, ingyenes Cseréld le a szüleidet! letöltések könyvet, e-könyvet Cseréld le a szüleidet! download MOBI, letöltések Cseréld le a szüleidet! IPad, olvas Cseréld le a szüleidet! MOBI, olvas Cseréld le a szüleidet! DOC, ingyenes Cseréld le a szüleidet! AWZ, Download e-könyvet Cseréld le a szüleidet! iPad , ingyenes Cseréld le a szüleidet! DJVU, Download Cseréld le a szüleidet! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Cseréld le a szüleidet! DVD, olvas Cseréld le a szüleidet! TXT, Book Cseréld le a szüleidet! letöltések DJVU, Cseréld le a szüleidet! letöltések könyvet ingyenes, Cseréld le a szüleidet! letöltések könyvet pdf ingyenes, Cseréld le a szüleidet! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Cseréld le a szüleidet! pdf ingyenes, Cseréld le a szüleidet! letöltések könyvet epub ingyenes, Cseréld le a szüleidet! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply