Csavard fel a szöveget


Tudta? Tudta, hogy most nyúlik pontosan? Hogy estefelé már szűk a fejem? Hogy szóljon hangosan a gyomrom? Hogy Agyarország nem apácazárda? Hogy én vagyok King és én vagyok Kong? Hogy próbálj meg lázítani? Hogy budapesti trafóházban nagy az Amper mindennap? Hogy milyen életet él millió, billiárd, trilliárd furcsa szám? Hogy van, ami szeretkezés meg nem is? Hogy jaj, úgy élvezem én a légkört? Meg hogy ha senki sincs, ki felvarrasson, varrasd föl magad? Hát most megtudja!

A sláger fülbemászó bogár. Sőt, agybamászó. Dünnyögjük, hogy millió-millió-millió rózsaszál, fütyörésszük, hogy most múlik pontosan, zümmögjük, hogy szeretlek is, meg nem is, dudorásszuk, hogy olyan szép a lángja, üvöltjük, hogy elhagyom a várost, suttogjuk, hogy már megint izzad a tenyerem. Ha akarjuk, ha nem. És a slágerhez érzelmek tapadnak, emlékek. Ez ment akkor, tudod, azon a mólón… Ezt hallgattuk egy pohár bor mellett… Mikor szegény édesanyám… Szülés után a szülőszobán… Amikor megláttam őt az utcaforgatagban… Amikor tüntettünk… Amikor a győzelmet ünnepeltük… Amikor sírtunk, mert kikaptunk…

Apám kakasa című nagysikerű könyvében két kitűnő költőnk, Lackfi János és Vörös István újrahangszerelte a gyerekkorunkból ismerős verseket. Most pedig felcsavarták a szöveget, vagyis énekelhető formában átírták azokat a slágereket, amelyek ismerősen csengnek minden magyar fülnek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csavard fel a szöveget ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csavard fel a szöveget ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  261
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  924 gr
  ISBN:
  9789632936000
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691337 / 1161549  TAGS:
  Online Csavard fel a szöveget ebook, könyvet Csavard fel a szöveget FB2, Download Csavard fel a szöveget PDF , Download Csavard fel a szöveget MOBI, Online Csavard fel a szöveget könyvet, ingyenes letöltések Csavard fel a szöveget IPhone, Online könyvet Csavard fel a szöveget PDF, ingyenes Csavard fel a szöveget DJVU, ingyenes letöltések Csavard fel a szöveget TXT, letöltések Csavard fel a szöveget RTF, Online Csavard fel a szöveget FB2 , e-könyvet Csavard fel a szöveget letöltések TXT, ingyenes Csavard fel a szöveget letöltések könyvet, e-könyvet Csavard fel a szöveget download MOBI, letöltések Csavard fel a szöveget IPad, olvas Csavard fel a szöveget MOBI, olvas Csavard fel a szöveget DOC, ingyenes Csavard fel a szöveget AWZ, Download e-könyvet Csavard fel a szöveget iPad , ingyenes Csavard fel a szöveget DJVU, Download Csavard fel a szöveget e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csavard fel a szöveget DVD, olvas Csavard fel a szöveget TXT, Book Csavard fel a szöveget letöltések DJVU, Csavard fel a szöveget letöltések könyvet ingyenes, Csavard fel a szöveget letöltések könyvet pdf ingyenes, Csavard fel a szöveget pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csavard fel a szöveget pdf ingyenes, Csavard fel a szöveget letöltések könyvet epub ingyenes, Csavard fel a szöveget ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply