Csapatpszichológia


Bár egy csapat több sportolóból áll, több sportoló egyenként még nem alkot csapatot. A könyv azokat a lényeges pszichológiai folyamatokat jellemzi, melyek elengedhetetlenek a csapatalkotás és a csapatteljesítmény fejlődése szempontjából. A teljesítménycsökkenés, a formakrízis, a problémás játékosok éppúgy szóba kerülnek, mint az edzői magatartás, a motivációs technikák vagy a különböző csapattípusoknak a csapattagok elégedettségére és teljesítménytudatára gyakorolt hatása. A könyv különös figyelmet szentel az ifjúsági csapatokban végbemenő csapatdinamikai folyamatoknak és a fiatalok magatartásmódjainak. További tématerületek: a győzelem és a vereség feldolgozása, a kockáztatás, a közönség elvárása által okozott lelki teher.

Sigurd Baumann okleveles pszichológus, testnevelő. 1993 óta a bambergi egyetem sportközpontjának vezetője, fő területei a sportdidaktika és a sportpszichológia. Az évek során hírnevet szerzett a tanár- és edzőtovábbképzés terén is. Államvizsgás síoktatóként, valamikori versenytornászként, jégkorongozóként és labdarúgóként sportolói tapasztalatot is szerzett.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csapatpszichológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csapatpszichológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789639310742
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2087591 / 1009860
  Series:


  TAGS:
  Online Csapatpszichológia ebook, könyvet Csapatpszichológia FB2, Download Csapatpszichológia PDF , Download Csapatpszichológia MOBI, Online Csapatpszichológia könyvet, ingyenes letöltések Csapatpszichológia IPhone, Online könyvet Csapatpszichológia PDF, ingyenes Csapatpszichológia DJVU, ingyenes letöltések Csapatpszichológia TXT, letöltések Csapatpszichológia RTF, Online Csapatpszichológia FB2 , e-könyvet Csapatpszichológia letöltések TXT, ingyenes Csapatpszichológia letöltések könyvet, e-könyvet Csapatpszichológia download MOBI, letöltések Csapatpszichológia IPad, olvas Csapatpszichológia MOBI, olvas Csapatpszichológia DOC, ingyenes Csapatpszichológia AWZ, Download e-könyvet Csapatpszichológia iPad , ingyenes Csapatpszichológia DJVU, Download Csapatpszichológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csapatpszichológia DVD, olvas Csapatpszichológia TXT, Book Csapatpszichológia letöltések DJVU, Csapatpszichológia letöltések könyvet ingyenes, Csapatpszichológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Csapatpszichológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csapatpszichológia pdf ingyenes, Csapatpszichológia letöltések könyvet epub ingyenes, Csapatpszichológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply