Családterápiás olvasókönyv

Biró Sándor (Szerk.) - Komlósi Piroska (Szerk.) - Családterápiás olvasókönyv

Végül egy paradox intervencióban egyeztünk meg, amely az anya és a neurológus kapcsolatát célozta meg s így hangzott:
"Csoportunk teljes egészében egyetért azzal, hogy Krisztinának nem kell terápia, hiszen nem beteg. Mindent okkal csinál, akkor is, ha nem tudatos ebben. A viselkedésével megpróbálja fenntartani anyja és dr. F. kapcsolatát. Krisztina azt tanulta meg az eddigi életében, hogy apja egyedül nem elegendő az anyja számára, hogy az anyjának szüksége van bizalmasra, támaszra, és tudja, hogy ezt dr. F-ben találta meg. De Krisztina valahogy attól is fél, ha ez a kapcsolat túl közelivé válik, mert ekkor az apja mellőzöttnek érzi magát. Ezért volt túl szemtelen dr. F-fel, és annyira bolondnak mutatta magát, hogy az ideküldte magukat." Ma azonban, amikor idejöttek, Krisztina újra aggódni kezdett. Ha önök valóban családterápiát kezdenének, akkor megvan annak a veszélye, hogy az anyja elveszti a drága dr. F-t. Ezért nem kooperál ma Krisztina, ezért nézi folyton az óráját, nem válaszol a kérdésekre – vagyis elbizonytalanít bennünket abban, hogy terápiába vegyük-e magukat vagy sem.
(Krisztinához fordulva) Krisztina, tényleg nem csinálunk veletek terápiát. De neked tovább kell csinálnod azt, amit eddig csináltál, akkor is, ha eleged van belőle, ha már úgy döntenél, hogy nem akarod tovább csinálni. Továbbra is viselkedj úgy, ahogy eddig, hogy anyád fenntarthassa kapcsolatát dr. F-fel, de a megfelelő egyensúlyban. Nem túl kevéssé, mert akkor anyád egyedül érzi magát és szenved, de nem is viheted túlzásba, mert akkor apád érzi egyedül magát."A Könyv Magyarul!


Letöltések Családterápiás olvasókönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Családterápiás olvasókönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  152
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  184 gr
  ISBN:
  9789630197199
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2099288 / 1013869
  Series:


  TAGS:
  Online Családterápiás olvasókönyv ebook, könyvet Családterápiás olvasókönyv FB2, Download Családterápiás olvasókönyv PDF , Download Családterápiás olvasókönyv MOBI, Online Családterápiás olvasókönyv könyvet, ingyenes letöltések Családterápiás olvasókönyv IPhone, Online könyvet Családterápiás olvasókönyv PDF, ingyenes Családterápiás olvasókönyv DJVU, ingyenes letöltések Családterápiás olvasókönyv TXT, letöltések Családterápiás olvasókönyv RTF, Online Családterápiás olvasókönyv FB2 , e-könyvet Családterápiás olvasókönyv letöltések TXT, ingyenes Családterápiás olvasókönyv letöltések könyvet, e-könyvet Családterápiás olvasókönyv download MOBI, letöltések Családterápiás olvasókönyv IPad, olvas Családterápiás olvasókönyv MOBI, olvas Családterápiás olvasókönyv DOC, ingyenes Családterápiás olvasókönyv AWZ, Download e-könyvet Családterápiás olvasókönyv iPad , ingyenes Családterápiás olvasókönyv DJVU, Download Családterápiás olvasókönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Családterápiás olvasókönyv DVD, olvas Családterápiás olvasókönyv TXT, Book Családterápiás olvasókönyv letöltések DJVU, Családterápiás olvasókönyv letöltések könyvet ingyenes, Családterápiás olvasókönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Családterápiás olvasókönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Családterápiás olvasókönyv pdf ingyenes, Családterápiás olvasókönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Családterápiás olvasókönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply