Családszótár

Bence Erika - Családszótár

Amiről e szótárban értekezem, az az én életem. Akikről beszélek, benne, a szeretteim. Mindegyiküket nagyon szeretem. Még ha utálom is – vallja a szerző az Irodalmi Jelen regénypályázatán különdíjat nyert könyvéről, s már e pár sorból is sejthető: nem átlagos alkotásról van szó. A Családszótár valóban a pályázatra beérkezett közel háromszáz mű egyik legkülönlegesebbje részben szótár-formája, de mindenekelőtt kíméletlenül megkapóan őszinte hangvétele miatt. Olyan mű ez, amelyet lehetetlen semleges szemlélőként kezelni. Érdekes és felkavaró, az emberi lélek mélyébe hatoló írás, s ha netalán az olvasó helyenként vitatkozna is a látás- és láttatásmódjával, a könyv letételekor elismerően nyugtázza, hogy a szerző nagyszerű munkát végzett. Súlyos mondatokat írt, ahogyan eleve tervezte, ezáltal szokatlan formájú regénye is (faj)súlyossá vált.A Könyv Magyarul!


Letöltések Családszótár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Családszótár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  141
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  144 gr
  ISBN:
  9789737648181
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2051098 / 1123050  TAGS:
  Online Családszótár ebook, könyvet Családszótár FB2, Download Családszótár PDF , Download Családszótár MOBI, Online Családszótár könyvet, ingyenes letöltések Családszótár IPhone, Online könyvet Családszótár PDF, ingyenes Családszótár DJVU, ingyenes letöltések Családszótár TXT, letöltések Családszótár RTF, Online Családszótár FB2 , e-könyvet Családszótár letöltések TXT, ingyenes Családszótár letöltések könyvet, e-könyvet Családszótár download MOBI, letöltések Családszótár IPad, olvas Családszótár MOBI, olvas Családszótár DOC, ingyenes Családszótár AWZ, Download e-könyvet Családszótár iPad , ingyenes Családszótár DJVU, Download Családszótár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Családszótár DVD, olvas Családszótár TXT, Book Családszótár letöltések DJVU, Családszótár letöltések könyvet ingyenes, Családszótár letöltések könyvet pdf ingyenes, Családszótár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Családszótár pdf ingyenes, Családszótár letöltések könyvet epub ingyenes, Családszótár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply