Családszociológia


A családszociológia egy összetett tudomány, mely a történeti, demográfiai, etnológiai, szociálpszichológiai és szociológiai-antropológiai szempontokat használ, párhuzamosan, egymástól eltérő információs forrásokat vesz alapul: népszámlálás, dokumentumelemzés, ankét, családmonográfia stb. A család az a kis csoport, intézmény, mely végigkíséri az emberiséget megjelenésétől napjainkig, az egyén szintjén pedig a születéstől halálig. Minden társadalom kiemel sajátos családi kapcsolatrendszert, mely egyrészt a nemek, férfiak és nők kapcsolatát, másrészt a szülők és gyermekek közötti kapcsolatot szabályozza. A családi rendszerek lehetnek nagyon eltérőek, de minden társadalomban létezik valamilyen családrendszer. A családrendszerek eltérőek lehetnek attól függően, hogy mennyire átfogó a családi szervezet, hogyan közvetíti az örökösödést, miként rendelkezik az újonnan létrejövő család megtelepedéséről és melyek a családi autoritás mechanizmusai. A kötet egyetemi jegyzet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Családszociológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Családszociológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  144
  ISBN:
  9789731141121
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2385335 / 1111439
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Családszociológia ebook, könyvet Családszociológia FB2, Download Családszociológia PDF , Download Családszociológia MOBI, Online Családszociológia könyvet, ingyenes letöltések Családszociológia IPhone, Online könyvet Családszociológia PDF, ingyenes Családszociológia DJVU, ingyenes letöltések Családszociológia TXT, letöltések Családszociológia RTF, Online Családszociológia FB2 , e-könyvet Családszociológia letöltések TXT, ingyenes Családszociológia letöltések könyvet, e-könyvet Családszociológia download MOBI, letöltések Családszociológia IPad, olvas Családszociológia MOBI, olvas Családszociológia DOC, ingyenes Családszociológia AWZ, Download e-könyvet Családszociológia iPad , ingyenes Családszociológia DJVU, Download Családszociológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Családszociológia DVD, olvas Családszociológia TXT, Book Családszociológia letöltések DJVU, Családszociológia letöltések könyvet ingyenes, Családszociológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Családszociológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Családszociológia pdf ingyenes, Családszociológia letöltések könyvet epub ingyenes, Családszociológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply