Csak szeretet legyen!

Bagi Iván - Csak szeretet legyen!

Hogyan lesz valakiből az ország egyik legnépszerűbb parodistája? Milyen érzés a reflektorfényben élni? Hogyan lehet feldolgozni, ha valaki gyermekotthonban nő fel? Mi táplálja a hitet, hogy a sanyarú körülmények ellenére is mindig van remény?
BAGI IVÁN ezekre a kérdésekre ad őszinte választ a Csak szeretet legyen! című önéletrajzi könyvében. Most először és utoljára beszél vigasztalan gyermekkoráról; megosztja az olvasóval a múlt és jelen vicces, olykor tragikomikus pillanatait mesél Nacsa Olivérrel való töretlen barátságáról, a menedzserével való megismerkedéséről, TV-műsorokról, ismert pályatársakról és lelkes rajongókról.
Szó esik nagy, fiatalkori szerelmekről, meghatározó olvasmányélményekről, emlékezetes fellépésekről, kalandos vonatutakról, fárasztó sprintekről, és azt is megtudhatjuk, miért bűvös szám a harmincnyolc.
A szerző saját példáján keresztül bizonyítja be: hittel, akaraterővel, kitartással és szorgalommal bármit el lehet érni!

Jellemzően nem játszottam a többi gyerekkel, mégis elvoltam magamban. Már csak azért is, mert volt egy magnó, amit a nővérem hozott Amerikából, és én mindent, ami éppen a tévében ment, felvettem. A felvételeket éjjel-nappal hallgattam, kívülről megtanultam a szövegeket. A Derricket, a Dallast, a Két férfi, egy esetet az összes akkor futó tévéfilm-sorozatot, pontosabban szólva a hangot, mert videomagnóra nem volt pénzünk. Ez egyáltalán nem volt baj, sőt! Így több mindent tudtam elképzelni, és szerencsére a fantáziám mindig élénk volt, sosem hagyott cserben.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Csak szeretet legyen! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csak szeretet legyen! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9786155418853
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2571362 / 1140103  TAGS:
  Online Csak szeretet legyen! ebook, könyvet Csak szeretet legyen! FB2, Download Csak szeretet legyen! PDF , Download Csak szeretet legyen! MOBI, Online Csak szeretet legyen! könyvet, ingyenes letöltések Csak szeretet legyen! IPhone, Online könyvet Csak szeretet legyen! PDF, ingyenes Csak szeretet legyen! DJVU, ingyenes letöltések Csak szeretet legyen! TXT, letöltések Csak szeretet legyen! RTF, Online Csak szeretet legyen! FB2 , e-könyvet Csak szeretet legyen! letöltések TXT, ingyenes Csak szeretet legyen! letöltések könyvet, e-könyvet Csak szeretet legyen! download MOBI, letöltések Csak szeretet legyen! IPad, olvas Csak szeretet legyen! MOBI, olvas Csak szeretet legyen! DOC, ingyenes Csak szeretet legyen! AWZ, Download e-könyvet Csak szeretet legyen! iPad , ingyenes Csak szeretet legyen! DJVU, Download Csak szeretet legyen! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csak szeretet legyen! DVD, olvas Csak szeretet legyen! TXT, Book Csak szeretet legyen! letöltések DJVU, Csak szeretet legyen! letöltések könyvet ingyenes, Csak szeretet legyen! letöltések könyvet pdf ingyenes, Csak szeretet legyen! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csak szeretet legyen! pdf ingyenes, Csak szeretet legyen! letöltések könyvet epub ingyenes, Csak szeretet legyen! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply