Csak semmi pánik!


Szervezetünk vészharangot kondít: levegő után kapkodunk, mellkasunk tompán sajog, szédülünk, forog velünk a világ, ájuldozunk, halálra rémülünk kitört a pánikroham.
Kapkodva étkezünk, nehéz ételeket falunk, felületesen lélegzünk, vércukorszintünk fel-le ugrál, nem bírjuk a gyűrődést, idegeink görcsbe rándulnak Miért is ne törne ki rajtunk a pánikroham?
Shirley Trickett, a pánikbetegség elismert szakembere közvetlen hangvételű, olvasmányos, bölcs és józan tanácsokkal teli könyvében arra tanít, hogy ha megfelelő ételeket fogyasztunk, ha elsajátítjuk a helyes légzést, ha sokat mozgunk, és idegeskedés helyett megpróbáljuk megteremteni lelkünk békéjét, akkor minden esélyünk megvan rá, hogy megbirkózzunk pánikrohamainkkal.
A pánikroham a test normális félelmi reakciójának eltúlzása. Testünk ilyenkor túlzott mennyiségben termeli azt az adrenalin nevű vegyi anyagot, amelyet rendes körülmények között akkor produkál, amikor cselekednünk kell el kell futnunk a veszély elől, harcolnunk kell, vagy akár csak dühbe gurulunk. Ennek sokféle kellemetlen érzés és kényszeres félelem az eredménye. Ezeket az érzéseket, mivel mind egyszerre jelennek meg, pánikrohamnak nevezték el. A roham szó betegséget sugall, olyan eseményt, amelyet elszenvedőjének nincs módjában sem elkerülni, sem csillapítani. Látni fogjuk, hogy ez nem így van. Jobb elnevezés volna az adrenalináram vagy az adrenalin-túltermelés, mert ez pontosan leírja, mi történik, és nem hangzik olyan ijesztően. Shirley TrickettA Könyv Magyarul!


Letöltések Csak semmi pánik! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csak semmi pánik! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  148 gr
  ISBN:
  9789633551905
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2598915 / 1144064
  Series:


  TAGS:
  Online Csak semmi pánik! ebook, könyvet Csak semmi pánik! FB2, Download Csak semmi pánik! PDF , Download Csak semmi pánik! MOBI, Online Csak semmi pánik! könyvet, ingyenes letöltések Csak semmi pánik! IPhone, Online könyvet Csak semmi pánik! PDF, ingyenes Csak semmi pánik! DJVU, ingyenes letöltések Csak semmi pánik! TXT, letöltések Csak semmi pánik! RTF, Online Csak semmi pánik! FB2 , e-könyvet Csak semmi pánik! letöltések TXT, ingyenes Csak semmi pánik! letöltések könyvet, e-könyvet Csak semmi pánik! download MOBI, letöltések Csak semmi pánik! IPad, olvas Csak semmi pánik! MOBI, olvas Csak semmi pánik! DOC, ingyenes Csak semmi pánik! AWZ, Download e-könyvet Csak semmi pánik! iPad , ingyenes Csak semmi pánik! DJVU, Download Csak semmi pánik! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csak semmi pánik! DVD, olvas Csak semmi pánik! TXT, Book Csak semmi pánik! letöltések DJVU, Csak semmi pánik! letöltések könyvet ingyenes, Csak semmi pánik! letöltések könyvet pdf ingyenes, Csak semmi pánik! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csak semmi pánik! pdf ingyenes, Csak semmi pánik! letöltések könyvet epub ingyenes, Csak semmi pánik! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply