Csak logIQsan!


Grätzer József betűrejtvényei és talányai, Kun Erzsébet minikrimijei és feladványai, valamint Raymond Smullyan Mi a címe ennek a könyvnek? című kötete már gyermekkoromban megszerettették velem a logikai rejtvényeket. Első saját rejtvényeim is még az általános iskola alsó tagozatában születtek. Ekkor azonban még nem gondoltam arra, hogy a későbbiekben esetleg másoknak is örömet (vagy inkább bosszúságot?) szerezhetek feladványaimmal. Immáron tíz éve, hogy logikai rejtvényeim és feladványaim szinte folyamatosan jelennek meg a különböző újságok és internetes honlapok oldalain. A Typotex Kiadó most lehetőséget adott, hogy egy csokorra valót könyv formájában is megjelentessek. Én pedig boldog vagyok, hogy nevem helyenként majd egy polcon bújhat meg a fent említett rejtvényóriások nevei mellett. – Károlyi ZsuzsaA Könyv Magyarul!


Letöltések Csak logIQsan! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csak logIQsan! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  136
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789632790992
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2211013 / 1067221
  Series:


  TAGS:
  Online Csak logIQsan! ebook, könyvet Csak logIQsan! FB2, Download Csak logIQsan! PDF , Download Csak logIQsan! MOBI, Online Csak logIQsan! könyvet, ingyenes letöltések Csak logIQsan! IPhone, Online könyvet Csak logIQsan! PDF, ingyenes Csak logIQsan! DJVU, ingyenes letöltések Csak logIQsan! TXT, letöltések Csak logIQsan! RTF, Online Csak logIQsan! FB2 , e-könyvet Csak logIQsan! letöltések TXT, ingyenes Csak logIQsan! letöltések könyvet, e-könyvet Csak logIQsan! download MOBI, letöltések Csak logIQsan! IPad, olvas Csak logIQsan! MOBI, olvas Csak logIQsan! DOC, ingyenes Csak logIQsan! AWZ, Download e-könyvet Csak logIQsan! iPad , ingyenes Csak logIQsan! DJVU, Download Csak logIQsan! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csak logIQsan! DVD, olvas Csak logIQsan! TXT, Book Csak logIQsan! letöltések DJVU, Csak logIQsan! letöltések könyvet ingyenes, Csak logIQsan! letöltések könyvet pdf ingyenes, Csak logIQsan! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csak logIQsan! pdf ingyenes, Csak logIQsan! letöltések könyvet epub ingyenes, Csak logIQsan! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply