Csak légy egy kissé áldott csendben…


A református kegyességben fontos szerepe van a ,,csendességnek". Azt értjük ezalatt, hogy mindennapjaink ritmusában van néhány perc (vagy óra), amelyet bibliaolvasással, imádsággal, Isten előtti elcsendesedéssel töltünk. Ilyenkor megállunk a mindent tudó Isten előtt, elmondunk Neki mindent igazán. Örömeinket, kudarcainkat, félelmeinket, vágyainkat egyaránt. Elé soroljuk azokat, akikért felelősek vagyunk: családunk tagjait, munkatársainkat, barátainkat, ellenségeinket. Megkérdezzük Tőle: ,,Uram, mit akarsz, hogy cselekedjem?" (ApCsel 9,6). Aztán figyelünk válaszára. Válaszát az igéből értjük meg. Az írott igéből: a Bibliából és a testté lett Igéből: Jézus indulatából. Tapasztalatunk az, hogy Isten közelsége megváltoztatja a mi életünket. Az Ő gondolatai nem a mi gondolataink és az Ő utai nem a mi utaink. Az a jó csendesség, amikor a magunk gondolatait, indulatait korrigáljuk és ráhangolódunk Isten akaratára. Isten akaratának megvalósításához kérhetjük és kaphatjuk a Szentlélek erejét. Ily módon erőnk feletti utakon is járhatunk. Odaszánhatjuk magunkat Isten országának szolgálatára. Valamilyen jó ügy szolgálatára. Embertársaink javára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csak légy egy kissé áldott csendben… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csak légy egy kissé áldott csendben… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  322 gr
  ISBN:
  9789633009666
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2006858 / 1117920  TAGS:
  Online Csak légy egy kissé áldott csendben… ebook, könyvet Csak légy egy kissé áldott csendben… FB2, Download Csak légy egy kissé áldott csendben… PDF , Download Csak légy egy kissé áldott csendben… MOBI, Online Csak légy egy kissé áldott csendben… könyvet, ingyenes letöltések Csak légy egy kissé áldott csendben… IPhone, Online könyvet Csak légy egy kissé áldott csendben… PDF, ingyenes Csak légy egy kissé áldott csendben… DJVU, ingyenes letöltések Csak légy egy kissé áldott csendben… TXT, letöltések Csak légy egy kissé áldott csendben… RTF, Online Csak légy egy kissé áldott csendben… FB2 , e-könyvet Csak légy egy kissé áldott csendben… letöltések TXT, ingyenes Csak légy egy kissé áldott csendben… letöltések könyvet, e-könyvet Csak légy egy kissé áldott csendben… download MOBI, letöltések Csak légy egy kissé áldott csendben… IPad, olvas Csak légy egy kissé áldott csendben… MOBI, olvas Csak légy egy kissé áldott csendben… DOC, ingyenes Csak légy egy kissé áldott csendben… AWZ, Download e-könyvet Csak légy egy kissé áldott csendben… iPad , ingyenes Csak légy egy kissé áldott csendben… DJVU, Download Csak légy egy kissé áldott csendben… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csak légy egy kissé áldott csendben… DVD, olvas Csak légy egy kissé áldott csendben… TXT, Book Csak légy egy kissé áldott csendben… letöltések DJVU, Csak légy egy kissé áldott csendben… letöltések könyvet ingyenes, Csak légy egy kissé áldott csendben… letöltések könyvet pdf ingyenes, Csak légy egy kissé áldott csendben… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csak légy egy kissé áldott csendben… pdf ingyenes, Csak légy egy kissé áldott csendben… letöltések könyvet epub ingyenes, Csak légy egy kissé áldott csendben… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply