Csak azért sem gyűlöllek titeket

Antoine Leiris - Csak azért sem gyűlöllek titeket

Péntek este elloptátok egy kivételes lény életét, életem szerelméét, a fiam édesanyjáét, de csak azért sem gyűlöllek titeket.
Nem, nem teszem meg nektek azt a szívességet, hogy gyűlöljelek benneteket. Pedig ez volt a célotok, de ha a gyűlöletre haraggal felelnék, akkor ugyanannak a tudatlanságnak engednék, ami benneteket tett azokká, amik vagytok. Azt akartátok, hogy féljek, hogy honfitársaimra gyanakodva tekintsek, hogy feláldozzam szabadságomat a biztonságom kedvéért.
Ketten vagyunk, a fiam meg én, de erősebbek vagyunk, mint a világ összes hadserege. Egyébként meg nincs is már több időm a számotokra, megyek Melvilhez, ébredezik a délutáni alvásból. Alig tizenhét hónapos, most meguzsonnázik, mint minden nap, aztán megyünk játszani, mint minden nap, és ez a kisfiú egész életében csak azért is boldog és szabad lesz. Mert nem, ő sem fog gyűlölni titeket.
Hélne Muyal-Leiris a párizsi terrortámadás során vesztette életét 2015. november 13-án. Férje, Antoine másfél éves gyermekükkel maradt magára; nyílt levele, melyet a merénylet másnapján írt a terroristákhoz, bejárta a világsajtót. Bővített változata, melyet kezében tart az olvasó, több mint 20 nyelven jelenik meg.
Anotine Leiris felkavaró története arról szól, hogyan lehet emberi választ adni a terrorizmus értelmetlen embertelenségére.A Könyv Magyarul!


Letöltések Csak azért sem gyűlöllek titeket ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csak azért sem gyűlöllek titeket ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  117
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789633109083
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689452 / 1160055
  Translator:


  TAGS:
  Online Csak azért sem gyűlöllek titeket ebook, könyvet Csak azért sem gyűlöllek titeket FB2, Download Csak azért sem gyűlöllek titeket PDF , Download Csak azért sem gyűlöllek titeket MOBI, Online Csak azért sem gyűlöllek titeket könyvet, ingyenes letöltések Csak azért sem gyűlöllek titeket IPhone, Online könyvet Csak azért sem gyűlöllek titeket PDF, ingyenes Csak azért sem gyűlöllek titeket DJVU, ingyenes letöltések Csak azért sem gyűlöllek titeket TXT, letöltések Csak azért sem gyűlöllek titeket RTF, Online Csak azért sem gyűlöllek titeket FB2 , e-könyvet Csak azért sem gyűlöllek titeket letöltések TXT, ingyenes Csak azért sem gyűlöllek titeket letöltések könyvet, e-könyvet Csak azért sem gyűlöllek titeket download MOBI, letöltések Csak azért sem gyűlöllek titeket IPad, olvas Csak azért sem gyűlöllek titeket MOBI, olvas Csak azért sem gyűlöllek titeket DOC, ingyenes Csak azért sem gyűlöllek titeket AWZ, Download e-könyvet Csak azért sem gyűlöllek titeket iPad , ingyenes Csak azért sem gyűlöllek titeket DJVU, Download Csak azért sem gyűlöllek titeket e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csak azért sem gyűlöllek titeket DVD, olvas Csak azért sem gyűlöllek titeket TXT, Book Csak azért sem gyűlöllek titeket letöltések DJVU, Csak azért sem gyűlöllek titeket letöltések könyvet ingyenes, Csak azért sem gyűlöllek titeket letöltések könyvet pdf ingyenes, Csak azért sem gyűlöllek titeket pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csak azért sem gyűlöllek titeket pdf ingyenes, Csak azért sem gyűlöllek titeket letöltések könyvet epub ingyenes, Csak azért sem gyűlöllek titeket ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply