Csak a szépre…


A cím felidézte örökzöld sláger (Csak a szépre emlékezem) kezdősorát már szállóigeként szokás idézni. A szerző nosztalgiakönyvet állított össze több mint 200 fotóval annak a korosztálynak a gyermek- és ifjúkoráról, amely némi iróniával-öngúnnyal “nagy generációnak” nevezte el magát. E nemzedék Budapestjét, helyszíneit, utcáit, tereit, ünnep- és hétköznapjait, jellegzetes alakjait, tárgyait mutatja be Gál László, szellemes-nosztalgikus humorral illusztrálva a remek képanyagot. Pedig e röpke két évtized alatt mi minden történt…A Könyv Magyarul!


Letöltések Csak a szépre… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Csak a szépre… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1050 gr
  ISBN:
  9789639352810
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2103002 / 1015710
  Format:


  TAGS:
  Online Csak a szépre… ebook, könyvet Csak a szépre… FB2, Download Csak a szépre… PDF , Download Csak a szépre… MOBI, Online Csak a szépre… könyvet, ingyenes letöltések Csak a szépre… IPhone, Online könyvet Csak a szépre… PDF, ingyenes Csak a szépre… DJVU, ingyenes letöltések Csak a szépre… TXT, letöltések Csak a szépre… RTF, Online Csak a szépre… FB2 , e-könyvet Csak a szépre… letöltések TXT, ingyenes Csak a szépre… letöltések könyvet, e-könyvet Csak a szépre… download MOBI, letöltések Csak a szépre… IPad, olvas Csak a szépre… MOBI, olvas Csak a szépre… DOC, ingyenes Csak a szépre… AWZ, Download e-könyvet Csak a szépre… iPad , ingyenes Csak a szépre… DJVU, Download Csak a szépre… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Csak a szépre… DVD, olvas Csak a szépre… TXT, Book Csak a szépre… letöltések DJVU, Csak a szépre… letöltések könyvet ingyenes, Csak a szépre… letöltések könyvet pdf ingyenes, Csak a szépre… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Csak a szépre… pdf ingyenes, Csak a szépre… letöltések könyvet epub ingyenes, Csak a szépre… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply