Crescendo

Becca Fitzpatrick - Crescendo

Nora tudhatta volna, hogy az élete messze nem tökéletes. Bár a barátja, Folt, egyben a szó szoros értelmében vett őrangyala is (aki a rangja ellenére minden, csak nem angyali), a dolgai mégsem állnak jól. Először is ott a nyári iskola, és mintegy rémálomban, régi ellensége, Marcie Millar lesz a laborpartnere. Aztán meg Folt is mintha minden ok nélkül egyre távolabb kerülne tőle. Mindennek a tetejébe Norát lidércálmaiban és különös látomásaiban újra és újra kísérti apja meggyilkolása. Ahogy Nora elveti józan esze tanácsait, és egyre mélyebbre ás apja halálának rejtélyében, felmerül benne a kérdés, hogy Nephil vérvonalának is köze van-e a dologhoz – azonban ez csak még sötétebb árnyékot vet a kapcsolatára (vagy inkább annak a hiányára) Folttal. Vajon Folt többet tud, mint amit elárul? Miért tűnik mindig úgy, hogy meg szeretné akadályozni Norát a válaszok kiderítésében? És ha Folt valóban az őrangyala, miért van Nora élete mindig veszélyben?A Könyv Magyarul!


Letöltések Crescendo ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Crescendo ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  390
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789632455297
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2220730 / 1076691
  Series:


  TAGS:
  Online Crescendo ebook, könyvet Crescendo FB2, Download Crescendo PDF , Download Crescendo MOBI, Online Crescendo könyvet, ingyenes letöltések Crescendo IPhone, Online könyvet Crescendo PDF, ingyenes Crescendo DJVU, ingyenes letöltések Crescendo TXT, letöltések Crescendo RTF, Online Crescendo FB2 , e-könyvet Crescendo letöltések TXT, ingyenes Crescendo letöltések könyvet, e-könyvet Crescendo download MOBI, letöltések Crescendo IPad, olvas Crescendo MOBI, olvas Crescendo DOC, ingyenes Crescendo AWZ, Download e-könyvet Crescendo iPad , ingyenes Crescendo DJVU, Download Crescendo e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Crescendo DVD, olvas Crescendo TXT, Book Crescendo letöltések DJVU, Crescendo letöltések könyvet ingyenes, Crescendo letöltések könyvet pdf ingyenes, Crescendo pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Crescendo pdf ingyenes, Crescendo letöltések könyvet epub ingyenes, Crescendo ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply