Coraline

Neil Gaiman - Coraline

Coraline családjának új lakásában huszonegy ablak és tizennégy ajtó van. Tizenhárom ajtót rendesen ki lehet nyitni és be lehet csukni. A tizennegyedik mögött egy téglafal található, ám ennek ellenére Coraline egy nap kinyitja, és egy átjárót talál egy másik házba, amely a sajátjuk mása. De nem egészen…

Eleinte a másik lakásban minden csodás. Például jobb a kaja. A játékdobozban felhúzható angyal van, amely körbe-körbe repül a szobában, a könyvek képei mozognak, a dinoszaurusz-koponya csattogtatja a fogát. És van itt Coraline-nak másik anyja és másik apja is, akik azt akarják, hogy velük maradjon. Legyen az ő kislányuk. Meg akarják változtatni, és többé el nem engedni.

Ebben a lakásban a tükör mögött már más gyerekek is csapdába estek. Coraline az egyetlen reményük. Be kell vetnie minden ravaszságát, hogy megmentse az elveszett gyerekeket, a szüleit és saját, normális életét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Coraline ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Coraline ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789634193326
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2703532 / 1168256
  Translator:


  TAGS:
  Online Coraline ebook, könyvet Coraline FB2, Download Coraline PDF , Download Coraline MOBI, Online Coraline könyvet, ingyenes letöltések Coraline IPhone, Online könyvet Coraline PDF, ingyenes Coraline DJVU, ingyenes letöltések Coraline TXT, letöltések Coraline RTF, Online Coraline FB2 , e-könyvet Coraline letöltések TXT, ingyenes Coraline letöltések könyvet, e-könyvet Coraline download MOBI, letöltések Coraline IPad, olvas Coraline MOBI, olvas Coraline DOC, ingyenes Coraline AWZ, Download e-könyvet Coraline iPad , ingyenes Coraline DJVU, Download Coraline e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Coraline DVD, olvas Coraline TXT, Book Coraline letöltések DJVU, Coraline letöltések könyvet ingyenes, Coraline letöltések könyvet pdf ingyenes, Coraline pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Coraline pdf ingyenes, Coraline letöltések könyvet epub ingyenes, Coraline ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply