Cool it – Hidegvér!


A Cool it úttörő kezdeményezés: a benne felkínált új perspektívák, amelyek az ember és a környezet igényein egyaránt alapulnak, meg fogják változtatni a globális felmelegedésről folytatott vitákat. Lomborg azt állítja, hogy a globális felmelegedést megállítani kívánó körülményes és sok billió dolláros mentőakciók inkább alapulnak érzelmi, mint szigorúan tudományos feltételezéseken, és a hatásuk az elkövetkezendő évszázadokat tekintve teljesen elenyésző lesz. Ha inkább a malária és az AIDS ellen harcolnánk, és elérnénk, hogy a világon mindenütt lehessen biztonságos ivóvízhez jutni, mindezek a globális felmelegedés elleni harc töredékébe kerülnének, több millió ember életét mentenék meg, ráadásul az eredményeket már a mi generációnk is élvezhetné.

Lomborg fölveti a kérdést, miért képes a klímaváltozás témája elnyomni a racionális dialógust és az értelmes véleménykülönbség lehetőségét. Cool it című könyve korunk egyik legtöbbet vitatott és legnagyobb hatású műve. A magyar kiadást kiegészítettük a könyvben szereplő rövidítések jegyzékével és az adatsorokkal, hogy az Olvasók könnyebben megtalálhassák, felidézhessék a meglepő számokat.

Bjorn Lomborgot a Time magazin 2004-ben a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta; a Foreign Policy and Prospect magazin 2005-ös listája alapján ő a világ 14. legbefolyásosabb tudományos személyisége; 2008-ban a Guardian őt is azon 50 ember közé sorolta, aki megmentheti bolygónkat.
Lomborg a Dán Környezetvédelmi Értékelő Intézet igazgatója, a Koppenhágai Üzleti Főiskola tanára és a Consensus Center alapító igazgatója.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Cool it – Hidegvér! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Cool it – Hidegvér! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  226
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789639664883
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2111152 / 1018029
  Series:


  TAGS:
  Online Cool it – Hidegvér! ebook, könyvet Cool it – Hidegvér! FB2, Download Cool it – Hidegvér! PDF , Download Cool it – Hidegvér! MOBI, Online Cool it – Hidegvér! könyvet, ingyenes letöltések Cool it – Hidegvér! IPhone, Online könyvet Cool it – Hidegvér! PDF, ingyenes Cool it – Hidegvér! DJVU, ingyenes letöltések Cool it – Hidegvér! TXT, letöltések Cool it – Hidegvér! RTF, Online Cool it – Hidegvér! FB2 , e-könyvet Cool it – Hidegvér! letöltések TXT, ingyenes Cool it – Hidegvér! letöltések könyvet, e-könyvet Cool it – Hidegvér! download MOBI, letöltések Cool it – Hidegvér! IPad, olvas Cool it – Hidegvér! MOBI, olvas Cool it – Hidegvér! DOC, ingyenes Cool it – Hidegvér! AWZ, Download e-könyvet Cool it – Hidegvér! iPad , ingyenes Cool it – Hidegvér! DJVU, Download Cool it – Hidegvér! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Cool it – Hidegvér! DVD, olvas Cool it – Hidegvér! TXT, Book Cool it – Hidegvér! letöltések DJVU, Cool it – Hidegvér! letöltések könyvet ingyenes, Cool it – Hidegvér! letöltések könyvet pdf ingyenes, Cool it – Hidegvér! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Cool it – Hidegvér! pdf ingyenes, Cool it – Hidegvér! letöltések könyvet epub ingyenes, Cool it – Hidegvér! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply