Controlling

Horváth Péter - Partner Controlling - Controlling

A könyv alapmű; a vállalatirányítási know-how nemzetközi nyelvén íródott, mely ma már a fejlett világban mindenütt azonos.

A könyv mindennapi gyakorlatban jól használható útmutatást ad a controlling-rendszerek kialakításának elméletéről és gyakorlati tapasztalatairól, összefoglalja a controllingszakma sikeres műveléséhez szükséges ismereteket. A szerző szigorú logikával vezeti végig az olvasót a controllingrendszer elemein: a vezetői számvitelből kiindulva, a tervezés különböző szintjein át a beszámolásig. Mindegyik részterülettel kapcsolatban kibontja annak fogalomrendszerét, és gyakorlati segítséget is ad kialakításukhoz, illetve a meglévő állapot továbbfejlesztéséhez.

A könyv a gazdasági felsőfokú képzést nyújtó intézményekben kötelező tananyag, és célszerű beépíteni a vezetőképző, valamint a szakképzést nyújtó tanfolyamok anyagába is. Haszonnal forgathatják a felsővezetők, a gazdasági és pénzügyi szakemberek, a controllerek és controllerasszisztensek, a tervezést végzők.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Controlling ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Controlling ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  540 gr
  ISBN:
  9789632249407
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2122716 / 1020911
  Series:


  TAGS:
  Online Controlling ebook, könyvet Controlling FB2, Download Controlling PDF , Download Controlling MOBI, Online Controlling könyvet, ingyenes letöltések Controlling IPhone, Online könyvet Controlling PDF, ingyenes Controlling DJVU, ingyenes letöltések Controlling TXT, letöltések Controlling RTF, Online Controlling FB2 , e-könyvet Controlling letöltések TXT, ingyenes Controlling letöltések könyvet, e-könyvet Controlling download MOBI, letöltések Controlling IPad, olvas Controlling MOBI, olvas Controlling DOC, ingyenes Controlling AWZ, Download e-könyvet Controlling iPad , ingyenes Controlling DJVU, Download Controlling e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Controlling DVD, olvas Controlling TXT, Book Controlling letöltések DJVU, Controlling letöltések könyvet ingyenes, Controlling letöltések könyvet pdf ingyenes, Controlling pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Controlling pdf ingyenes, Controlling letöltések könyvet epub ingyenes, Controlling ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply