Coaching alapok és irányzatok

Kelló Éva (Szerk.) - Coaching alapok és irányzatok

A könyv elvitathatatlan módon hiánypótló mű mind hazai, mind nemzetközi vonatkozásban, a coachingot nyújtó és igénybe vevő szakemberek számára egyaránt.

Legnagyobb értéke a különböző módszertanok rendszerezésében és lényegük gyakorlati szempontból történő megragadásában rejlik. Ezáltal a könyv számomra egyértelmű eligazodást nyújt a különböző módszertanok között, segítve az adott helyzetekhez leginkább illeszkedő megközelítések szakszerű és hatékony beazonosítását.

Megítélésem szerint kezdők és haladók, szakértők és a témával még ismerkedők számára egyaránt kötelező irodalom.

Ráczné Szőke Ildikó, HR ügyvezető igazgató, Raiffeisen Bank

Hiánypótló művet tart most Ön a kezében, amely hasznos forrás kezdő és haladó coachok, valamint a szakma iránt érdeklődők számára egyaránt. Hazai szakemberek szemszögéből ismerhetünk meg tíz jelentős coaching irányzatot, módszertant. E kiadvány jó példája a coaching szakma sokszínűségének, és bízom benne, hogy segít egymás értékeinek mélyebb megismerésében.

Hegedűs Dóra, a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének elnöke

Az elmúlt években bebizonyosodott számomra, hogy egy vállalat teljesítőképességét erősen befolyásolja az, hogyan képes tanulni a tapasztalataiból és építkezni az erősségeiből. Minél inkább hagyjuk, hogy tükröt mutassanak nekünk, annál inkább vagyunk készek a változásra. A coaching ebben segít nekem, nekünk. A könyv igazi navigátor azoknak, aki szeretnék megtalálni a számukra legközelebb álló coaching megközelítést.

Somorjai Éva, Magyar Telekom HR vezérigazgató-helyettes

Túlságosan zajos magány – szól Bohumil Hrabal kisregényének címe. Ez a látszólagos ellentmondás jellemzi a vezetők munkáját is. Az állandó, szűnni nem akaró magányosság érzés feloldásának igénye is hozzájárult a különböző coaching módszerek kialakulásához.

A könyv nagy értéke, szakmai és tudományos hitelességének záloga, az egymástól eltérő, de más-más forrásból, gyakran azonos helyekre megérkező módszertanok arányos bemutatása. A coaching és a különböző coaching módszerek iránti nyitottság, ami a könyv egyik fő üzenete, pedig segíthet ennek a zajos magánynak a megszüntetésében. Hogy nehogy úgy járjunk, mint Pepin bácsi…

Dr. habil Heidrich Balázs, dékán, intézetvezető, Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügyi és Számviteli Kar, Menedzsment és Emberi Erőforrások Intézet
A Könyv Magyarul!


Letöltések Coaching alapok és irányzatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Coaching alapok és irányzatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  403
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  586 gr
  ISBN:
  9789630595308
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2586172 / 1141940
  Series:


  TAGS:
  Online Coaching alapok és irányzatok ebook, könyvet Coaching alapok és irányzatok FB2, Download Coaching alapok és irányzatok PDF , Download Coaching alapok és irányzatok MOBI, Online Coaching alapok és irányzatok könyvet, ingyenes letöltések Coaching alapok és irányzatok IPhone, Online könyvet Coaching alapok és irányzatok PDF, ingyenes Coaching alapok és irányzatok DJVU, ingyenes letöltések Coaching alapok és irányzatok TXT, letöltések Coaching alapok és irányzatok RTF, Online Coaching alapok és irányzatok FB2 , e-könyvet Coaching alapok és irányzatok letöltések TXT, ingyenes Coaching alapok és irányzatok letöltések könyvet, e-könyvet Coaching alapok és irányzatok download MOBI, letöltések Coaching alapok és irányzatok IPad, olvas Coaching alapok és irányzatok MOBI, olvas Coaching alapok és irányzatok DOC, ingyenes Coaching alapok és irányzatok AWZ, Download e-könyvet Coaching alapok és irányzatok iPad , ingyenes Coaching alapok és irányzatok DJVU, Download Coaching alapok és irányzatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Coaching alapok és irányzatok DVD, olvas Coaching alapok és irányzatok TXT, Book Coaching alapok és irányzatok letöltések DJVU, Coaching alapok és irányzatok letöltések könyvet ingyenes, Coaching alapok és irányzatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Coaching alapok és irányzatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Coaching alapok és irányzatok pdf ingyenes, Coaching alapok és irányzatok letöltések könyvet epub ingyenes, Coaching alapok és irányzatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply