Clara és Mr. Tiffany


Tiffany nevét mindenki ismeri, de vajon ki lehet a titokzatos Clara? Pedig Clara Driscoll, akinek alakját homályba zárta a történelem, drámai módon alakította át Louis Comfort Tiffany művészi pályáját. A modern, céltudatos fiatal nő a híres festőművész és tervező üvegműhelyében kap állást. Művészi kiteljesedésre törekszik, szakmai elismerésre vágyik, és ha kell, szembeszáll a férfias világgal is. Megteremti és vezeti a műhely női részlegét, és a mester mellett kibontakozik különleges tervezői tehetsége, egyedi stílusa. Különös kapcsolat alakul ki közte és a rendkívül konzervatív, férjezett nőket egyáltalán nem foglalkoztató Mr. Tiffany között.
A művész idővel partnerként fogadja el az ötletekkel teli, lelkes Clarát, aki az 1800-as évek végén megálmodja az azóta is csodált, híres-nevezetes Tiffany-lámpákat. Az Amerika felfedezésének évfordulójára rendezett világkiállításon már nem marad el a hőn óhajtott siker. A bemutatott különleges üvegtárgyak végre meghozzák a világhírt Tiffany és műhelye számára. Clara Driscoll azonban válaszút elé érkezik, el kell döntenie, hogy a kezében lévő tehetségre vagy a szívére hallgasson. Susan Vreeland, aki a magyar olvasók körében A jácintkék ruhás lány című könyv írójaként ismert, levéltárakban bukkant rá arra a levelezésre, amelyből e lenyűgöző történet hitelessége táplálkozik. Az írónő, a tőle megszokott élvezetes elbeszélői stílusban rajzolja meg egy rendkívüli nő alakját és New York aranykorát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Clara és Mr. Tiffany ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Clara és Mr. Tiffany ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  526
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  920 gr
  ISBN:
  9789639973411
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2223338 / 1079216
  Translator:


  TAGS:
  Online Clara és Mr. Tiffany ebook, könyvet Clara és Mr. Tiffany FB2, Download Clara és Mr. Tiffany PDF , Download Clara és Mr. Tiffany MOBI, Online Clara és Mr. Tiffany könyvet, ingyenes letöltések Clara és Mr. Tiffany IPhone, Online könyvet Clara és Mr. Tiffany PDF, ingyenes Clara és Mr. Tiffany DJVU, ingyenes letöltések Clara és Mr. Tiffany TXT, letöltések Clara és Mr. Tiffany RTF, Online Clara és Mr. Tiffany FB2 , e-könyvet Clara és Mr. Tiffany letöltések TXT, ingyenes Clara és Mr. Tiffany letöltések könyvet, e-könyvet Clara és Mr. Tiffany download MOBI, letöltések Clara és Mr. Tiffany IPad, olvas Clara és Mr. Tiffany MOBI, olvas Clara és Mr. Tiffany DOC, ingyenes Clara és Mr. Tiffany AWZ, Download e-könyvet Clara és Mr. Tiffany iPad , ingyenes Clara és Mr. Tiffany DJVU, Download Clara és Mr. Tiffany e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Clara és Mr. Tiffany DVD, olvas Clara és Mr. Tiffany TXT, Book Clara és Mr. Tiffany letöltések DJVU, Clara és Mr. Tiffany letöltések könyvet ingyenes, Clara és Mr. Tiffany letöltések könyvet pdf ingyenes, Clara és Mr. Tiffany pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Clara és Mr. Tiffany pdf ingyenes, Clara és Mr. Tiffany letöltések könyvet epub ingyenes, Clara és Mr. Tiffany ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply