Cégvezetés és marketing az e-korban

Dr. Bíró Péter (Szerk.) - Cégvezetés és marketing az e-korban

Sokan hiszik, hogy az e-kor nem más, mint hogy jobb, új eszközökkel dolgozhatunk. Ez igaz, de a legfontosabb különbség bennünk van! Az új eszközökhöz nekünk is változni kell. Másképp vezetni, vezetés közben másképp gondolkodni, gondolatainkban gyorsabban dönteni. Az új eszközök más képességű és nagyobb tudású alkalmazót is igényelnek.
Olvasta, hogy választásokat nyertek a Facebookkal? Ön is alkalmazza már az üzleti életben?
Hallotta, hogy vállalatok tevékenységüket a számítástechnika segítségével irányítják, hogy minimalizálják a tévedéseket? És Ön alkalmazza már a számítástechnikát?
Tudta, hogy a reklámköltségek hatékonysága ma már jól mérhető? Ön méri?
Lehet-e hagyományosan céget vezetni a korszerű eszközökkel, a tegnapi tudással eredményesen alkalmazni a holnap eszközeit?
Kötetünket a kkv – szektor tulajdonosainak, vezetőinek, vezető beosztású dolgozóinak ajánljuk. Olyanoknak, akik elég bátrak, hogy kérdezzenek, elég kíváncsiak a válaszokra, elég nyitottak, hogy az új ismereteket befogadják, és elég nagy az elszántságuk, hogy az új ismereteik alapján változtassanak.
Nekik tudunk segíteni!A Könyv Magyarul!


Letöltések Cégvezetés és marketing az e-korban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Cégvezetés és marketing az e-korban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9789638902429
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217378 / 1073334  TAGS:
  Online Cégvezetés és marketing az e-korban ebook, könyvet Cégvezetés és marketing az e-korban FB2, Download Cégvezetés és marketing az e-korban PDF , Download Cégvezetés és marketing az e-korban MOBI, Online Cégvezetés és marketing az e-korban könyvet, ingyenes letöltések Cégvezetés és marketing az e-korban IPhone, Online könyvet Cégvezetés és marketing az e-korban PDF, ingyenes Cégvezetés és marketing az e-korban DJVU, ingyenes letöltések Cégvezetés és marketing az e-korban TXT, letöltések Cégvezetés és marketing az e-korban RTF, Online Cégvezetés és marketing az e-korban FB2 , e-könyvet Cégvezetés és marketing az e-korban letöltések TXT, ingyenes Cégvezetés és marketing az e-korban letöltések könyvet, e-könyvet Cégvezetés és marketing az e-korban download MOBI, letöltések Cégvezetés és marketing az e-korban IPad, olvas Cégvezetés és marketing az e-korban MOBI, olvas Cégvezetés és marketing az e-korban DOC, ingyenes Cégvezetés és marketing az e-korban AWZ, Download e-könyvet Cégvezetés és marketing az e-korban iPad , ingyenes Cégvezetés és marketing az e-korban DJVU, Download Cégvezetés és marketing az e-korban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Cégvezetés és marketing az e-korban DVD, olvas Cégvezetés és marketing az e-korban TXT, Book Cégvezetés és marketing az e-korban letöltések DJVU, Cégvezetés és marketing az e-korban letöltések könyvet ingyenes, Cégvezetés és marketing az e-korban letöltések könyvet pdf ingyenes, Cégvezetés és marketing az e-korban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Cégvezetés és marketing az e-korban pdf ingyenes, Cégvezetés és marketing az e-korban letöltések könyvet epub ingyenes, Cégvezetés és marketing az e-korban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply