Cayce a reinkarnációról


1923. augusztus tizedikének forró délutánján az Ohio állambeli Dayton egyik szállodai szobájában Edgar Cayce a híres amerikai látnok élete legmegrázóbb sokkjára ébredt hipnotikus álmából. Amikor ugyanis Cayce a hithű ortodox protestáns visszahallotta saját gyorsírója által feljegyzett szavait, egyre fokozódó rémülettel szerzet tudomást arról, hogy a reinkarnáció törvényét egyértelmű nyomatékkal elvitathatatlan ténynek nevezte.Első ijedségében azt hitte, hogy a gonosz erői hirtelenében megkaparintották és magatehetetlen eszközükké tették a tudatalattijában rejlő, tisztánlátó képességeket.Ekkor már húsz éve diagnosztizált és gyógyított hipnotikus álmában megjelenő úgynevezett “fizikai igazlátások” segítségével, de arra még soha nem kérték, hogy az okkultizmus tiltott területére merészkedjék. Amint azonban egyre több és több tapasztalatot szerzet kliensei elöző életei és jelenlegi sorsa összefüggéseiről, kénytelen volt belátni, hogy a reinkarnáció valóban elvitathatatlan tény. Ez a kötet húsz év igazlátásaiból közöl részleteket, amelyek nem annyira fizikai, mint inkább lelki életvezetésbeli kérdésekkel foglalkoznak. Csupa mélyen gyökerező probléma kerül mikroszkóp alá annak fényében amit Ceyce az illető személynek a földön eltöltött elöző életekből származó “karmikus mintájának” nevezett. A léleknek (Cayce szavával: entitásnak) az a feladata a földön, hogy önző késztetéseit visszaszorítja, alkotó erőit pedig kibontakoztatja.Ez a könyv egyszerű és közérthető nyelven ismertet néhányat a Cayce feljegyzésekben szereplő igazlátásokból. Különös és izgalmas történetek ezek: hozzásegíthetik az olvasót egy olyan gyakorlati életfilozófia elsajátításához, amely a “karmikus mintákkal” is számolva eligazít a mindennapi élet nehézségeiben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Cayce a reinkarnációról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Cayce a reinkarnációról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789635287758
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2083270 / 1071677
  Translator:


  TAGS:
  Online Cayce a reinkarnációról ebook, könyvet Cayce a reinkarnációról FB2, Download Cayce a reinkarnációról PDF , Download Cayce a reinkarnációról MOBI, Online Cayce a reinkarnációról könyvet, ingyenes letöltések Cayce a reinkarnációról IPhone, Online könyvet Cayce a reinkarnációról PDF, ingyenes Cayce a reinkarnációról DJVU, ingyenes letöltések Cayce a reinkarnációról TXT, letöltések Cayce a reinkarnációról RTF, Online Cayce a reinkarnációról FB2 , e-könyvet Cayce a reinkarnációról letöltések TXT, ingyenes Cayce a reinkarnációról letöltések könyvet, e-könyvet Cayce a reinkarnációról download MOBI, letöltések Cayce a reinkarnációról IPad, olvas Cayce a reinkarnációról MOBI, olvas Cayce a reinkarnációról DOC, ingyenes Cayce a reinkarnációról AWZ, Download e-könyvet Cayce a reinkarnációról iPad , ingyenes Cayce a reinkarnációról DJVU, Download Cayce a reinkarnációról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Cayce a reinkarnációról DVD, olvas Cayce a reinkarnációról TXT, Book Cayce a reinkarnációról letöltések DJVU, Cayce a reinkarnációról letöltések könyvet ingyenes, Cayce a reinkarnációról letöltések könyvet pdf ingyenes, Cayce a reinkarnációról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Cayce a reinkarnációról pdf ingyenes, Cayce a reinkarnációról letöltések könyvet epub ingyenes, Cayce a reinkarnációról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply