Carpathia


A Carpathia a három ország, Szlovákia, Lengyelország és Ukrajna határvidékén csekély számú kisebbségben élő és ezért visszafordíthatatlan asszimilációra ítélt ruszinok, egy fokozatosan elöregedő és elnéptelenedő régió regénye. A társadalmi folyamatokat és kulturális jelenségeket pontosan diagnosztizáló és nem kevés kritikával ábrázoló szürreális útleírás jelen idejű narrációja magabiztosan és észrevétlenül viszi magával az olvasót a múltba és a jövőbe egyaránt. A szerző kiforrott stílussal és eszköztárral nyúl a témához, biztos kézzel ötvözve a valós eseményeket a nagyszabású víziókkal, a jórészt valós szereplőket (többek között Gotthard Heinrici, Andy Warhol és az ismert remete, Andrij Pysanskyj is feltűnik a történetekben) a kitaláltakkal, a távolságtartó történelmi és dokumentumelbeszélést a magával ragadó mágikus realizmussal. A Carpathia súlyos és sűrű, gondolatébresztő és gyakran meghökkentő olvasmány, amely megdolgoztatja, de magával is ragadja az olvasót.
Maroš Krajňak 1972-ben született Felsővízközben (Svidník), Szlovákia ruszinok lakta részén. Első kötete, a Carpathia a 2011-es év egyik meglepetése, a legrangosabb szlovák irodalmi díj, az Anasoft litera döntőse volt. A könyv, mely lengyel és cseh fordításban is megjelent, a szerző két további kötetével, az Entropia (2012) és az Informácia (2013) című regénnyel laza trilógiát alkot.
Krajňak Pozsonyban él, szépírói tevékenysége mellett telekommunikációs és internetes marketinggel foglalkozik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Carpathia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Carpathia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  129
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  112 gr
  ISBN:
  9786069258422
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2680057 / 1156347
  Translator:


  TAGS:
  Online Carpathia ebook, könyvet Carpathia FB2, Download Carpathia PDF , Download Carpathia MOBI, Online Carpathia könyvet, ingyenes letöltések Carpathia IPhone, Online könyvet Carpathia PDF, ingyenes Carpathia DJVU, ingyenes letöltések Carpathia TXT, letöltések Carpathia RTF, Online Carpathia FB2 , e-könyvet Carpathia letöltések TXT, ingyenes Carpathia letöltések könyvet, e-könyvet Carpathia download MOBI, letöltések Carpathia IPad, olvas Carpathia MOBI, olvas Carpathia DOC, ingyenes Carpathia AWZ, Download e-könyvet Carpathia iPad , ingyenes Carpathia DJVU, Download Carpathia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Carpathia DVD, olvas Carpathia TXT, Book Carpathia letöltések DJVU, Carpathia letöltések könyvet ingyenes, Carpathia letöltések könyvet pdf ingyenes, Carpathia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Carpathia pdf ingyenes, Carpathia letöltések könyvet epub ingyenes, Carpathia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply