Carmen, Svejk és az égi kártyaparti


Ki volt Réz Ádám? Nagyszerű műfordító, egyike a legjobbaknak, káprázatos nyelvtehetség, szikrázó szellem és elbűvölő egyéniség. Amellett nagy játékos, a kártyaasztalnál éppúgy, mint a televíziós barkochba, a “Kicsoda-micsoda” játékmestereként. Kivételesen sokoldalú is volt, a kötetlen élőbeszéd illúzióját éppúgy meg tudta teremteni Horatius szatíráinak hexametereiben, mint a huszadik század amerikai prózájának tolmácsaként, Mérimée Carmenjének szikáran ábrázolt szenvedélyét éppúgy, mint a Svejk vérbő humorát. Izgalmas és élvezetes kis világirodalmi antológia szemlélteti azt a hatalmas teljesítményt, amit fájdalmasan rövidre szabott életében véghezvitt (s amelynek méreteibe fordításainak válogatott bibliográfiája avat be a kötet végén). A második rész Réz Ádám egyéb irodalmi kirándulásait, tehetségének további lehetőségeit mutatja be, a harmadik pedig azt a képet, amelyet barátainak, kortársainak emlékezete őriz róla, egyöntetű csodálattal és egybehangzó szeretettel.A Könyv Magyarul!


Letöltések Carmen, Svejk és az égi kártyaparti ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Carmen, Svejk és az égi kártyaparti ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  492
  Borító:
  VÁSZONKÖTÉS
  Súly:
  580 gr
  ISBN:
  9789630782777
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2102384 / 1102544  TAGS:
  Online Carmen, Svejk és az égi kártyaparti ebook, könyvet Carmen, Svejk és az égi kártyaparti FB2, Download Carmen, Svejk és az égi kártyaparti PDF , Download Carmen, Svejk és az égi kártyaparti MOBI, Online Carmen, Svejk és az égi kártyaparti könyvet, ingyenes letöltések Carmen, Svejk és az égi kártyaparti IPhone, Online könyvet Carmen, Svejk és az égi kártyaparti PDF, ingyenes Carmen, Svejk és az égi kártyaparti DJVU, ingyenes letöltések Carmen, Svejk és az égi kártyaparti TXT, letöltések Carmen, Svejk és az égi kártyaparti RTF, Online Carmen, Svejk és az égi kártyaparti FB2 , e-könyvet Carmen, Svejk és az égi kártyaparti letöltések TXT, ingyenes Carmen, Svejk és az égi kártyaparti letöltések könyvet, e-könyvet Carmen, Svejk és az égi kártyaparti download MOBI, letöltések Carmen, Svejk és az égi kártyaparti IPad, olvas Carmen, Svejk és az égi kártyaparti MOBI, olvas Carmen, Svejk és az égi kártyaparti DOC, ingyenes Carmen, Svejk és az égi kártyaparti AWZ, Download e-könyvet Carmen, Svejk és az égi kártyaparti iPad , ingyenes Carmen, Svejk és az égi kártyaparti DJVU, Download Carmen, Svejk és az égi kártyaparti e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Carmen, Svejk és az égi kártyaparti DVD, olvas Carmen, Svejk és az égi kártyaparti TXT, Book Carmen, Svejk és az égi kártyaparti letöltések DJVU, Carmen, Svejk és az égi kártyaparti letöltések könyvet ingyenes, Carmen, Svejk és az égi kártyaparti letöltések könyvet pdf ingyenes, Carmen, Svejk és az égi kártyaparti pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Carmen, Svejk és az égi kártyaparti pdf ingyenes, Carmen, Svejk és az égi kártyaparti letöltések könyvet epub ingyenes, Carmen, Svejk és az égi kártyaparti ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply