Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla


Caleb olyan ember, akit csak a bosszú érdekel. Amióta egy hatalomra éhes gengszter kiskorában elrabolta, majd eladta rabszolgának, másra sem tud gondolni kizárólag a revans foglalkoztatja. Tizenkét évre merült el az élvezeti célból tartott rabszolgák világában, az egyedüli felelősnek tartott férfit keresve. A szenvedését okozó építész végül előkerült: a személyi igazolványa új volt, a személyisége azonban a régi maradt. Ha Caleb elég közel akar kerülni a céljához, muszáj azzá vállalnia, amit gyűlöl. Elrabol egy gyönyörű lányt, hogy azzá tegye, ami ő maga volt egykoron.
Carthya királysága polgárháború szélén áll. Hogy egyesítse a széthúzó népet, Conner, egy nemesember a királyi udvarból, ravasz tervet eszel ki: kitanít egy árva fiút, hogyan adja ki magát a király rég elveszett fiának, és bábhercegként trónra ülteti.
Négy árva verseng a szerepért, köztük a makacs Sage-dzsel. Sage tudja, hogy Conner szándékai nem éppen nemesek, de mivel saját élete is cérnaszálon függ, nem tehet sokat el kell érnie, hogy Conner őt válassza, vagy nem kerül ki élve a kalandból.
Ahogy Sage az omladozó árvaházból Conner bámulatos birtokára kerül, egyre több hazugságra és árulásra derül fény, mígnem végül az igazság is kiderül, ami Conner minden tervénél veszélyesebbnek bizonyulhat.
Hihetetlen kaland tele veszéllyel, izgalommal és hazugsággal, ami az utolsó oldalig lábujjhegyen tartja az olvasót.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  263
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  312 gr
  ISBN:
  9789633738719
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2563650 / 1124381
  Series:


  TAGS:
  Online Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla ebook, könyvet Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla FB2, Download Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla PDF , Download Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla MOBI, Online Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla könyvet, ingyenes letöltések Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla IPhone, Online könyvet Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla PDF, ingyenes Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla DJVU, ingyenes letöltések Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla TXT, letöltések Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla RTF, Online Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla FB2 , e-könyvet Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla letöltések TXT, ingyenes Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla letöltések könyvet, e-könyvet Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla download MOBI, letöltések Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla IPad, olvas Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla MOBI, olvas Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla DOC, ingyenes Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla AWZ, Download e-könyvet Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla iPad , ingyenes Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla DJVU, Download Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla DVD, olvas Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla TXT, Book Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla letöltések DJVU, Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla letöltések könyvet ingyenes, Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla letöltések könyvet pdf ingyenes, Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla pdf ingyenes, Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla letöltések könyvet epub ingyenes, Captive in the Dark – Fogoly a sötétben – Puhatábla ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply