Callie, Kayden és a véletlen -kartonált


Sorsszerű a szerelmük?
Új, igéző regény sorsról, barátságról és a szerelem gyógyító erejéről…
Kayden megtanulta, hogy az egyetlen esélye a túlélésre, ha némán tűri a szenvedést. Ha szerencséje volt, meg tudta húzni magát, és tette a dolgát, kibírta egyik napot a másik után. Ám egy este úgy tűnt, végül mégis oda a szerencséje – és az élete… míg fel nem bukkant egy Callie nevű lány, éppen időben, hogy őrangyalként megmentse.
Callie nem hisz a szerencsében. A tizenkettedik születésnapján történt szörnyűség óta nem. Miután túlélte a borzalmat, eltemette magában az érzelmeit, és megfogadta, hogy soha senkinek nem árulja el, mi történt. Most, hat évvel később, még mindig küszködik ezzel a fájdalmas titokkal, ami kis híján felemészti.
Amikor a sors úgy hozza, hogy Kayden és Callie ugyanarra az egyetemre kezd járni, a fiú elszánja magát: megismerkedik a gyönyörű lánnyal, aki megtörte a végzetét. A csöndes és visszahúzódó Callie még mindig fél bárkit is beengedni a világába. Kayden azonban biztos benne, hogy Callie okkal tért vissza az életébe. És minél inkább igyekszik a lány életének részévé válni, annál inkább rádöbben, hogy ezúttal ő szorul megmentésre…A Könyv Magyarul!


Letöltések Callie, Kayden és a véletlen -kartonált ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Callie, Kayden és a véletlen -kartonált ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  340
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789633738610
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2511428 / 1118351
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Callie, Kayden és a véletlen -kartonált ebook, könyvet Callie, Kayden és a véletlen -kartonált FB2, Download Callie, Kayden és a véletlen -kartonált PDF , Download Callie, Kayden és a véletlen -kartonált MOBI, Online Callie, Kayden és a véletlen -kartonált könyvet, ingyenes letöltések Callie, Kayden és a véletlen -kartonált IPhone, Online könyvet Callie, Kayden és a véletlen -kartonált PDF, ingyenes Callie, Kayden és a véletlen -kartonált DJVU, ingyenes letöltések Callie, Kayden és a véletlen -kartonált TXT, letöltések Callie, Kayden és a véletlen -kartonált RTF, Online Callie, Kayden és a véletlen -kartonált FB2 , e-könyvet Callie, Kayden és a véletlen -kartonált letöltések TXT, ingyenes Callie, Kayden és a véletlen -kartonált letöltések könyvet, e-könyvet Callie, Kayden és a véletlen -kartonált download MOBI, letöltések Callie, Kayden és a véletlen -kartonált IPad, olvas Callie, Kayden és a véletlen -kartonált MOBI, olvas Callie, Kayden és a véletlen -kartonált DOC, ingyenes Callie, Kayden és a véletlen -kartonált AWZ, Download e-könyvet Callie, Kayden és a véletlen -kartonált iPad , ingyenes Callie, Kayden és a véletlen -kartonált DJVU, Download Callie, Kayden és a véletlen -kartonált e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Callie, Kayden és a véletlen -kartonált DVD, olvas Callie, Kayden és a véletlen -kartonált TXT, Book Callie, Kayden és a véletlen -kartonált letöltések DJVU, Callie, Kayden és a véletlen -kartonált letöltések könyvet ingyenes, Callie, Kayden és a véletlen -kartonált letöltések könyvet pdf ingyenes, Callie, Kayden és a véletlen -kartonált pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Callie, Kayden és a véletlen -kartonált pdf ingyenes, Callie, Kayden és a véletlen -kartonált letöltések könyvet epub ingyenes, Callie, Kayden és a véletlen -kartonált ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply