Büszkeség és balítélet


Szerelmek és félreértések klasszikus meséje a XVIII. századvégi Angliából. Az öt Bennet nővér élete a férjkeresés jegyében zajlik: anyjuk megszállottan próbálja biztosítani számukra a megnyugtató jövőt valami pénzes és lehetőleg rangos férfiú mellett. Csakhogy a jó eszű és éles nyelvű Elizabeth szélesebb perspektívákban gondolkozik, és ebben apja is támogatja őt. Amikor Mr. Bingley, a módos agglegény beköltözik az egyik szomszédos birtokra, felbolydul a Bennet-ház élete. A férfi előkelő londoni barátai és a vidékre vezényelt nyalka, ifjú katonatisztek közt bizonyára számos udvarlója akad majd a lányoknak. A legidősebb lány, a derűs és gyönyörű Jane úgy tűnik, meghódítja Mr. Bingley szívét. Ami Lizzie-t illeti, ő megismerkedik a jóképű, és látszólag igencsak dölyfös Mr. Darcyval, és máris kezdődik a nemek ádáz csatája. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Elizabeth nem várt házassági ajánlatot kap a Bennet-vagyont öröklő unokatestvértől, és amikor Mr. Bingely váratlanul Londonba távozik, magára hagyva a kétségbeesett Jane-t, Lizzie Mr. Darcyt teszi felelőssé a szakításért. Ám egy Lydiával kapcsolatos családi válsághelyzet hamarosan ráébreszti hősnőnket arra, hogy mindvégig balul ítélte meg ezt a büszke férfit… Eredeti hangú, máig modern, magával ragadó történet, melyben magunkra ismerhetünk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Büszkeség és balítélet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Büszkeség és balítélet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  448
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789633997925
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682873 / 1158166
  Series:


  TAGS:
  Online Büszkeség és balítélet ebook, könyvet Büszkeség és balítélet FB2, Download Büszkeség és balítélet PDF , Download Büszkeség és balítélet MOBI, Online Büszkeség és balítélet könyvet, ingyenes letöltések Büszkeség és balítélet IPhone, Online könyvet Büszkeség és balítélet PDF, ingyenes Büszkeség és balítélet DJVU, ingyenes letöltések Büszkeség és balítélet TXT, letöltések Büszkeség és balítélet RTF, Online Büszkeség és balítélet FB2 , e-könyvet Büszkeség és balítélet letöltések TXT, ingyenes Büszkeség és balítélet letöltések könyvet, e-könyvet Büszkeség és balítélet download MOBI, letöltések Büszkeség és balítélet IPad, olvas Büszkeség és balítélet MOBI, olvas Büszkeség és balítélet DOC, ingyenes Büszkeség és balítélet AWZ, Download e-könyvet Büszkeség és balítélet iPad , ingyenes Büszkeség és balítélet DJVU, Download Büszkeség és balítélet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Büszkeség és balítélet DVD, olvas Büszkeség és balítélet TXT, Book Büszkeség és balítélet letöltések DJVU, Büszkeség és balítélet letöltések könyvet ingyenes, Büszkeség és balítélet letöltések könyvet pdf ingyenes, Büszkeség és balítélet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Büszkeség és balítélet pdf ingyenes, Büszkeség és balítélet letöltések könyvet epub ingyenes, Büszkeség és balítélet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply