Businessmarketing-menedzsment

Piskóti István - Businessmarketing-menedzsment

A vállalatközi kapcsolatokban mindig is nehéz volt és változatlanul nehéz a marketingszemlélet elsajátítása. A legnagyobb akadályt a döntéshozók gyakori szakmai csőlátása jelenti. Emellett a businessmarketinget sokan azonosítják a fogyasztói piac marketingpraktikáival. Piskóti István régen várt könyve eloszlatja a tévhiteket és előítéleteket. Dicséretes szakmai igényességgel vezeti végig az olvasót a vállalati piac döntéseinek marketingszempontjain. Nem csak marketingeseknek kötelező olvasmány.

Dr. Veres Zoltán

tanszékvezető egyetemi tanár

Pannon Egyetem, Veszprém

Üzletemberként azt vallom, hogy a marketing akkor eredményes, ha általa bővülnek piacaink, nő a forgalmunk és a bevételünk. Vagyis hozzájárul a cég stabilitásához. Piskóti István könyve azt a tudatos marketinget helyezi középpontba, amelyre az üzleti élet vevő, és amelynek ismerete és alkalmazása nélkül felesleges kockázatot vállalnak a vállalkozások. Olyan szakkönyv született, amelynek tartalma egybecseng Philip Kotler véleményével: ,,A marketinget megtanulni napok kérdése. Mesterévé válni – egy életen át tart."

Dr. Barkóczi István, vezérigazgató, FUX Zrt.

az Eszak-Magyarországi Munkaadói és Gazdasági Közösség elnöke
A Könyv Magyarul!


Letöltések Businessmarketing-menedzsment ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Businessmarketing-menedzsment ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  376
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  560 gr
  ISBN:
  9789630595346
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2586163 / 1141935
  Series:


  TAGS:
  Online Businessmarketing-menedzsment ebook, könyvet Businessmarketing-menedzsment FB2, Download Businessmarketing-menedzsment PDF , Download Businessmarketing-menedzsment MOBI, Online Businessmarketing-menedzsment könyvet, ingyenes letöltések Businessmarketing-menedzsment IPhone, Online könyvet Businessmarketing-menedzsment PDF, ingyenes Businessmarketing-menedzsment DJVU, ingyenes letöltések Businessmarketing-menedzsment TXT, letöltések Businessmarketing-menedzsment RTF, Online Businessmarketing-menedzsment FB2 , e-könyvet Businessmarketing-menedzsment letöltések TXT, ingyenes Businessmarketing-menedzsment letöltések könyvet, e-könyvet Businessmarketing-menedzsment download MOBI, letöltések Businessmarketing-menedzsment IPad, olvas Businessmarketing-menedzsment MOBI, olvas Businessmarketing-menedzsment DOC, ingyenes Businessmarketing-menedzsment AWZ, Download e-könyvet Businessmarketing-menedzsment iPad , ingyenes Businessmarketing-menedzsment DJVU, Download Businessmarketing-menedzsment e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Businessmarketing-menedzsment DVD, olvas Businessmarketing-menedzsment TXT, Book Businessmarketing-menedzsment letöltések DJVU, Businessmarketing-menedzsment letöltések könyvet ingyenes, Businessmarketing-menedzsment letöltések könyvet pdf ingyenes, Businessmarketing-menedzsment pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Businessmarketing-menedzsment pdf ingyenes, Businessmarketing-menedzsment letöltések könyvet epub ingyenes, Businessmarketing-menedzsment ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply