Bűnös elmék


Egyedülálló könyvet tart a kezében az Olvasó: Brian Innes a pszichológiai profilalkotás műhelyébe kalauzol, abba a műhelybe, ahol a bűnözőre, a “gyilkos elmére” fókuszálnak a nyomozók, a pszichológusok és a viselkedéskutatók. Szerzőnk a korai, 19. századi orvosok – például Cesare Lombroso és Albert Bertillon – munkásságával kezdve olyan kriminológusok munkáját ismerteti, mint Robert Ressler, az FBI Virginia államban lévő, quanticói központú Viselkedéstudományi Egységének ügynöke, vagy a brit Paul Britton.

Ebből a könyvből szinte minden megtudható napjaink modern nyomozási módszereiről, például a kézíráselemzésről vagy a CGT számítógépes rendszerről. A különleges egységek szakértői a gyilkos elmék gondolkodását elemzik, és megprőbálják megelőzni a következő büncselekményeket.

Ez az olvasmányos és izgalmas könyv híressé-hírhedtté vált bűntényekről és elkövetőikről tudósít, feltárva a nyomozások izgalmas világát. Ismerje meg Ön is Hasfelmetsző Jack és Ted Bundy, Andrei Chikatilo – a Keleti Szörnyeteg -, Albert DeSalvo – a Bostoni Fojtogató -, Peter Sutcliffe – a Yorkshire-i Hasfelmetsző -, George Metetsky – a Bolond Bombagyáros -, vagy Edmund Kemper és Jeffrey Dahmer és áldozataik hiteles történetét, valamint a felderítés módszereit.

Pillantson bele a gyilkos elmék működésébe!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Bűnös elmék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bűnös elmék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789637344060
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2100502 / 1014228  TAGS:
  Online Bűnös elmék ebook, könyvet Bűnös elmék FB2, Download Bűnös elmék PDF , Download Bűnös elmék MOBI, Online Bűnös elmék könyvet, ingyenes letöltések Bűnös elmék IPhone, Online könyvet Bűnös elmék PDF, ingyenes Bűnös elmék DJVU, ingyenes letöltések Bűnös elmék TXT, letöltések Bűnös elmék RTF, Online Bűnös elmék FB2 , e-könyvet Bűnös elmék letöltések TXT, ingyenes Bűnös elmék letöltések könyvet, e-könyvet Bűnös elmék download MOBI, letöltések Bűnös elmék IPad, olvas Bűnös elmék MOBI, olvas Bűnös elmék DOC, ingyenes Bűnös elmék AWZ, Download e-könyvet Bűnös elmék iPad , ingyenes Bűnös elmék DJVU, Download Bűnös elmék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bűnös elmék DVD, olvas Bűnös elmék TXT, Book Bűnös elmék letöltések DJVU, Bűnös elmék letöltések könyvet ingyenes, Bűnös elmék letöltések könyvet pdf ingyenes, Bűnös elmék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bűnös elmék pdf ingyenes, Bűnös elmék letöltések könyvet epub ingyenes, Bűnös elmék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply