Bujaság


Kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, jóra való restség – ez a hét kifejezés a bűnök egész univerzumát foglalja össze. A hét főbűnre az ókori világban a gonosz megtestesüléseként tekintettek, a zsidó-keresztény kultúrkörben pedig az erkölcstelenség megfékezésének egyik főpilléreként kapott kiemelt szerepet. Mit mondanak ezek a kifejezések napjainkban? Mi maradt meg egykori végzetes és veszedelmes természetükből? Vajon szerepet kapnak-e korunk társadalmában is, vagy netán már elavultnak számítanak egy olyan világban, ahol "minden elmegy", ahol már minden határt megszegtünk. Feleleveníthetők és újraértelmezhetők, netán beépíthetők a pszichológiába és a pszichoanalitikus terápiákba? Egy biztos: vétekről és bűnről lehet időszerűén beszélni. Ebben az új sorozatban hét tudós kutat az újabb válaszok után. A főbűnöket egészen szokatlan, mai szemlélettel vizsgálják, amely már távol áll attól a vallásos hagyománytól, amelyben eredetileg megformálódtak. Korszerűen, inkább kiállhatatlan szenvedélyként értelmezik őket. A hozzájuk való viszony az emberiség azon képességét fejezi ki, amellyel különbséget tesz jó és rossz között. A bujaság mindenekelőtt a megismerés szenvedélye is, a szó legtágabb értelmében. Ezért alkothatja egy nyílt és szabadelvű társadalom magját, mely nem tűri megszilárdult dogmák egyetlen csoportját sem. Így a könyv lapjain a bujaság tettestársaiként a legváratlanabb személyek tűnhetnek fel: Dante, Shakespeare, Giordano Bruno, Mozart, Buhuel… De vitathatatlanul a főszereplő mindig egy marad: Don Giovanni, aki újra egy örökös útra hív a bujaságon mint hatalmon, mint élvezeten, mint hazugságon és mindenekelőtt mint szabadságon keresztül.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bujaság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bujaság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  228
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789632797465
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2232163 / 1086783
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Bujaság ebook, könyvet Bujaság FB2, Download Bujaság PDF , Download Bujaság MOBI, Online Bujaság könyvet, ingyenes letöltések Bujaság IPhone, Online könyvet Bujaság PDF, ingyenes Bujaság DJVU, ingyenes letöltések Bujaság TXT, letöltések Bujaság RTF, Online Bujaság FB2 , e-könyvet Bujaság letöltések TXT, ingyenes Bujaság letöltések könyvet, e-könyvet Bujaság download MOBI, letöltések Bujaság IPad, olvas Bujaság MOBI, olvas Bujaság DOC, ingyenes Bujaság AWZ, Download e-könyvet Bujaság iPad , ingyenes Bujaság DJVU, Download Bujaság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bujaság DVD, olvas Bujaság TXT, Book Bujaság letöltések DJVU, Bujaság letöltések könyvet ingyenes, Bujaság letöltések könyvet pdf ingyenes, Bujaság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bujaság pdf ingyenes, Bujaság letöltések könyvet epub ingyenes, Bujaság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply