Buddha földjén


A buddhizmus filozófiai-vallási tanítása világszerte egyre népszerűbb – e megállapítás igazságát meggyőzően bizonyítja, hogy olyan szavak, mint például jóga, karma, nirvána ma már mindennaposak számos nyelvben.Buddha személye és tanai több mint 2500 éve meghatározó módon befolyásolják az ázsiai országok történelmét, néphagyományait, természetes és épített környezetét, amelyek egyébként földrajzi és történelmi szempontból jelentős különbségeket mutatnak, gondoljunk például Sri Lankára, Burmára, Thaiföldre, Kambodzsára, Kínára, Japánra, Vietnamra vagy Tibetre és a Himalája térségére. Sorozatindító kötetünk írásai és fényképei ezt a változatos világot mutatják be eredeti és gondolkodásra ösztönző módon.Piero Verni színesen, hitelesen és érdekfeszítően számol be Buddha életéről, tanairól és a buddhizmus elterjedéséről. Tudását a buddhista Ázsiában eltöltött hosszú évek alapozták meg. Andrea Pistolesi lenyűgöző és bensőséges képeket készített erről az összetett, magával ragadó földrészről. Gianfranco Ravasi számára pedig, az előszó tanúsága szerint, a Buddha földjén tett utazás annak kimondására teremtett alkalmat, hogy “a származás, a hit és a kultúrák különbözősége ellenére legyünk testvérek és barátok”. A kötetet kiegészíti• a buddhizmus ázsiai elterjedését szemléltető térkép,• a Buddhista művészet című fejezet, amely a Sziddhártha hercegről két és fél évezred alatt készült legfontosabb szobrokat, festményeket, műtárgyakat mutatja be,• a buddhizmus teljes történeti kronológiája, • a buddhizmus legfontosabb kifejezéseit magyarázó szójegyzék,• a kötetben tárgyalt témák elmélyültebb tanulmányozását segítő bibliográfia.A szerzők: Gianfranco Ravasi a milánói Ambrosiana Könyvtár és Képtár prefektusa, az ószövetségi szövegelemzés tanára az Észak-Olaszországi Teológiai Karon. A Sole 24 Ore és az Avvenire című napilapok munkatársa. Egyebek közt az II Dio é vicino (Isten közel van; Milánó, 1991) és a Preghiere (Imák; Milánó, 1998) című művek szerzője.Piero Verni a keleti civilizációk és az ind-himalájai kultúrák alapos ismerője. Az egyetlen olasz szerző, aki engedélyt kapott a dalai láma életrajzának megírására: A dalai láma, jóváhagyott életrajz, Milánó, 1998.Andrea Pislolesi földrajzi és néprajzi témákra szakosodott fotográfus, a legnagyobb olasz és nemzetközi utazási folyóiratok munkatársa. Többek között az Indonézia (Milánó, 1991) és a Dél-Afrika (Milánó, 1992) című könyvek szerzője.A Könyv Magyarul!


Letöltések Buddha földjén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Buddha földjén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  1540 gr
  ISBN:
  9789639172470
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2109007 / 1017155
  Series:


  TAGS:
  Online Buddha földjén ebook, könyvet Buddha földjén FB2, Download Buddha földjén PDF , Download Buddha földjén MOBI, Online Buddha földjén könyvet, ingyenes letöltések Buddha földjén IPhone, Online könyvet Buddha földjén PDF, ingyenes Buddha földjén DJVU, ingyenes letöltések Buddha földjén TXT, letöltések Buddha földjén RTF, Online Buddha földjén FB2 , e-könyvet Buddha földjén letöltések TXT, ingyenes Buddha földjén letöltések könyvet, e-könyvet Buddha földjén download MOBI, letöltések Buddha földjén IPad, olvas Buddha földjén MOBI, olvas Buddha földjén DOC, ingyenes Buddha földjén AWZ, Download e-könyvet Buddha földjén iPad , ingyenes Buddha földjén DJVU, Download Buddha földjén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Buddha földjén DVD, olvas Buddha földjén TXT, Book Buddha földjén letöltések DJVU, Buddha földjén letöltések könyvet ingyenes, Buddha földjén letöltések könyvet pdf ingyenes, Buddha földjén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Buddha földjén pdf ingyenes, Buddha földjén letöltések könyvet epub ingyenes, Buddha földjén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply